Gå til innhold
  • Bli medlem

palia

Aktiv medlem
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av palia

  1. Takk. Fyringa går helt greitt, og etter å ha brukt rødsprit + parafin på min gamle optimus i mange år, var jeg spent på overgang til bensin. Men det gikk fint. Jeg skal følge ditt råd, og ikke rådet jeg snappa opp hos denne karen: på 2:55 sier han: The flame has died, no I turn both valves off. Han er altså for snar, og kommer til å få søl på fingrene; slik jeg fikk, når jeg gjorde som han sa. Men mindre heretter!
  2. Ja. jeg vet det, men jeg skrev litt feil. Det er ikke flamme-slukningen jeg sikter til, men restene av trykklufta, Er det meningen at ventilene skal ligge åpne til også trykklufta er borte?
  3. I dag lot jeg primusen så en stund å blåse luft etter at den hadde blåst fra seg liggende på "off" til den slukket. Da ble det litt mindre søl. Jeg regner med det ikke medøfører noe risiko for noe at den ligger å blåser luft til det slukner av seg selv?
  4. okei. da er det slik det er, og da tar man forhåndsregler. blir kliss og lukt på fingra og. føles ikke nødvendig å ha det slik men men.
  5. Jeg prøvde det, lot den ligge i 15 minutter, men det kommer fortsatt ut drivstoff når jeg åpner skruen som forbinder flaska til slangen. Skal det være slik?
  6. Takk. Er det ulemper med å la pumpa stå i drivstoff-flaska (bensin) mellom turene? Øker det slitasjen på pakninger?
  7. Hei, og godt nyttår! Når jeg demonterer flaska fra slangen på min nye omnifuel, blir det en liten lekkasje, noen få dråper som pipler ut, tydelig under trykk. Hvordan forhindrer jeg det? Pål
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.