Gå til innhold
  • Bli medlem

JBR

Aktiv medlem
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av JBR

  1. 1-2 Abu droppen spinnere 6 og 9 gram 3-10 Diverse Panther Martin Spinnere 6-9 gram i forskjellige farger/mønster 11-12 Et par sildesluker for god kastelengde Spinnere er etter min erfaring fantastiske til ørretfiske, uansett størrelse på fisken.
  2. JBR

    haspelstang 2-14 gram

    Enig i at Shimano Beastmaster serien er svært gode stenger til dette fiske. Personlig synes jeg en stang i serien Shimano Technium er enda et hakk bedre.
  3. Fine bilder. Jeg går og sykler mest langs kysten av Nord-Jæren. Nordsjøveien rundt Randaberg gir fine naturopplevelser helt nede ved havet og byfjorden. Skal prøve meg på noen sykkelturer lenger sørover til våren.
  4. Har fisket ørret på fjellet i 20 år og det er sjeldent den biter rett etter isen har gått. I tillegg er den mager på denne tiden, så der er lite liv i den. Vanntemperaturen skal imidlerid ikke stige mye før den begynner å bite, og når det nærmer seg 10 grader i vannet blir ørretfiske riktig så bra.
  5. Gennerelt er det mange bra fiskevann og greit terreng i de østlige delene av vidda. Første gang jeg fisket på Hardangervidda fikk jeg gode tips i turistforeningens hytter.
  6. Små og mellomstore elver passer bra. Dersom du får mulighet er det en fordel å begynne i de første sonene ( nær utløpet ), da fisket ofte er bedre her. Prøv også å finne et sted langs elven som gjør det rimelig greit å kaste. ( og evt lande fisken).
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.