Gå til innhold

steelsound

Passivt medlem
 • Innholdsteller

  21
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. steelsound

  Kilimanjaro 2012/13

  Da er jeg komt tilbake fra en flott tur. Vil absolutt anbefale Ecoexpeditions, de fikk hele gruppa opp, de hadde et veldig bra opplegg og bruker bare de mest erfarne guidene. Vår guide hadde vel vert på toppen over 300 ganger. Absolutt å anbefale.
 2. Beste søknaden jeg har sett for å bli med på en "tur" til k2!
 3. Bra skrevet, ser ut som dere har hatt en fin tur! Jeg skal der om 1 måned, og skal gå samme ruta som dere bare 7 dagers turen. Gleder meg stort!
 4. steelsound

  Solbriller

  Det ble Oakley Polarized radar path. Takker for tips.
 5. steelsound

  Solbriller

  Hehe, Takk for hjelpen
 6. steelsound

  Solbriller

  Takk for svar. De ser utrolig gode ut, men for et utseende:P
 7. steelsound

  Solbriller

  Trenger tips til hvilke solbriller jeg bør kjøpe. Skal opp kilimanjaro og trenger noen som tåler sterkt sollys. obviously. Noen som har noen gode erfaringer å dele? Har funnet disse som et mulig alternativ: http://www.rapideyewear.co.uk/index.php?route=product/product&path=58&product_id=159
 8. steelsound

  Kilimanjaro 2012/13

  Jeg skal reise nå i oktober og skal også gå Lemosho ruten. Bruker ecoexpeditions fra norge. De bruker 7 dager på fjellet, altså 1 dag ekstra en det som er normalt.
 9. steelsound

  Kilimanjaro!

  Jeg skal på tur nå i Oktober, og har en kongsfjorden sovepose fra før. Men tar bare med meg den innerste posen som går ned til -27. Kan nok bli i varmeste laget er jeg redd. Men den blir veldig grei å ha øverst på fjellet.
 10. Dette er en tur jeg gjerne skulle litt med på om det ikke var for at jeg skal på Kili i Oktober. Du må ha en fin tur!
 11. steelsound

  Div utstyr til Kilimanjaro tur.

  Når det gjelder dagstur sekk så har jeg bestemt meg for å gå for en CamelBak 2011 Fourteener. Er fortsatt ikke helt sikker når det gjelder sko. Noen som har erfaring med merket AKU? Det blir Lemosho ruten på meg.
 12. steelsound

  Erfaring med Camelbak

  Ja, jeg må nesten se litt på sekkene i en butikk før jeg klarer å bestemme meg. Takk for det! God tur du også!
 13. steelsound

  Erfaring med Camelbak

  Ja, den såg kanskje ut som et bedre alternativ til det jeg er ute etter. Ser og at det går an å kjøpe ferdig isolerte slanger. Takker for alle svar!
 14. steelsound

  Erfaring med Camelbak

  Ja, det blir nok bare en sekk til kamera og litt ekstra bekledning. Så det virker ganske greit med en slik sekk. Vet dere om det er mulig å få røret isolert, ettersom det er mulighet for at vannet vil fryse der opp mot toppen.
 15. steelsound

  Erfaring med Camelbak

  Heisann! Skal på tur til Kilimanjaro til høsten og lurte litt på denne til dagstursekk: http://www.xxl.no/sykkel/personlig-utstyr/sekker-drikkesystem/camelbak-hawg-nv-1060310 Virker veldig grei der du får plass til det nødvendigste og du slipper drikkeflaskene. Noen som har noen erfaringer å dele om denne? Takk!
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.