Gå til innhold
  • Bli medlem

Haakon sk

Aktiv medlem
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Haakon sk

  1. Hei! Man skal alltid være forsiktig med "ukjente" membrantyper som lover gull og grønne skoger, du ender ofte opp med å bli skuffet . Har selv prøvd flere slike membraner (som f.eks Prore-tex,Tex, water membran etc). Jeg har sjelden vært fornøyd. Hold deg heller til de mer seriøse merkene, som Gore-tex og E-vent.
  2. Vet ikke om dette hjelper så mye, men viss du går på linken jeg har lagt ved, og trykker på 360 grader innvendig visning, får du et lite hint om størrelse osv... http://www.helsport.no/no/produkter/TELT/XTREM/Svalbard_6_Camp
  3. Du har ingenting å bekymre deg for; En jeger som ikke ser forskjellen på en rype og en person vil nok selv forstå at han/hun ikke har noe på jakt å gjøre!
  4. Hei! Viss du virkelig vil ha kvalitet, bør du gå for en Western mountaineering sovepose. Det er bare positivt å si om soveposene deres... Bortsett fra prisen selvfølgelig! Ellers har vel Mountain quipment noen gode poser, både med synt og dun?
  5. Mammut basejump advanced er en av mine favoritter.
  6. Haakon sk

    Dun i bukser?

    Hei! Jeg lurte litt på om det er noen her på forumet som har erfaring med dun fyll i bukser; Vil duna forsvinne fra utsatte plasser som skrittet og knærne? Er stoffet som brukes i disse buksene generelt slitesterkt, eller går det hull viss du er uoppmerksom på skarpe kvister? På forhånd takk!
  7. Tusen takk for svaret Fimax! Dette svarte på det jeg lurte på Det blir nok slik at jeg går til innkjøp av Liv.
  8. Hei! Jeg lurte på om det er noen har på forumet som har erfaring med denne dun genser/jakken? Slitestyrke, komprimasjons evne osv...
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.