Gå til innhold
  • Bli medlem

mbo

Aktiv medlem
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av mbo

  1. Takker så mye for respons Ja når du sier det kan jeg forstå at det fort kan bli noen tusenlapper i frakt og moms. Bare så inmari irriterende å se kajakker og kanoer til halv pris i usa.
  2. Hei Ser at prisen på en kano ligger på 5000,- i usa og den samme kanoen koster 9500,- i Norge. så jeg lurte på om noen har erfaring med kjøp av kano fra USA? pris på frakt? o.l -M
  3. Får prøve å legge noe mer mykt i ryggen. Men når jeg begynner å pandler blir jeg faktisk "nummen" i korsryggen, har hatt ryggsmerter fra tidligere i livet.
  4. Hei Jeg har nesten nett startet på kajakk eventyret, men sliter veldig med ben og rumpe som sovner helt av. Når jeg ska opp fra kajakken klarer jeg nesten ikke gå. Noen som har noen tips og triks? - Mbo
  5. Ja, det har vi karen jo Synd man må betale for å se på nett tv når man har tv to sånn ellers.
  6. Hei Om jeg husker rett var det en som padlet langs Europa med kamera? og så ble det en serie av reisen hans som ble vist på tv 2. hvem var dette? og hvor kan jeg få se hele serien?
  7. Takker for svar Håper flere kan dele sin kunnskap med meg
  8. Hei Jeg har kjøpt meg kajakk men har veldig lyst å ha med dama på turer. Og om jeg skal padle den solo ønsker jeg å ha en liten kano. Så fant jeg den lille til 6500kr og tenkte det var et kupp. Jeg og dama kommer bare til å bruke den til dagturer eller småe helgeturer. ikke noe svær opppakning eller oppdagelses turer til amazonas. Og går det an å sette i 1 sete til i den?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.