Gå til innhold
 • Bli medlem

Webrunner

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  11
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Webrunner

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Hei. Er det noen som vet hvor nær jeg kan komme disse med bil, og eventuell kjørerute? Skal starte vandringen derfra og vil helst slippe å gå opp fra Lillehammer Stasjon....
 2. Ingen tips...? Selv har jeg funnet tog fra Finse og buss videre fra Kongsberg, men jeg hadde jo sett for meg ski da...
 3. Hei. Jeg har hatt en slik jakke/dress liggende siden 2001/2002 og fikk prøvd den for første gang i går... Gikk en rolig tur på 3 timer og når jeg tok av meg jakken etter endt tur var den veldig våt på innsiden. Er dette riktig, eller var resten av bekledningen feil? Jeg hadde ulltrøye innerst og en dårlig Stormeberg fleecejakke i mellom. Jeg håper det er Stormbergsjakken som er problemet, for dette skal vel være en meget bra skidress? Hvis jeg ikke husker feil var det godt over middels priset.... Noen med erfaring rundt denne?
 4. Kan noen hjelpe meg med dette? Blir en krysning i februar, men er totalt ukjent i området. Turen skal taes med pulk, telt og et snev av bondevett.
 5. Takker og bukker for flotte svar! Da er begge bøkene som er nevnt bestilt! Om jeg går hele har jeg ikke bestemt meg for enda, men jeg håper på å ta etappen over vidda i løpet av vinteren. Igjen, takk for hjelpen!
 6. Hva med å bli kjørt til Lygna og gå hjem? Først Romeriksåsen, og videre tver over marka? Vet denne turen står beskrevet på sidene til skiforeningen, men finner den ikke på sparket.
 7. Hei. Dette er en rute jeg godt kunne tenkt meg å prøvd, i alle fall delen over Hardangervidda. Er det noen her som kan den i detalj? Rjukan Fjellstue - Dyranut, er jeg inne på noe da...? Takker for bidrag!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.