Gå til innhold
  • Bli medlem

sponge

Aktiv medlem
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av sponge

  1. Syntes det er viktig å kose seg med god mat på tur, på sommerstid, er ofte egg, bacon, og en god middag, som regel noe i grill avdelinga på butikken;) På vinterstid er sekken full nok som den er, REAL går ofte igjen. En ting som alltid er med på vintern, grillpølser:) På sist langtur, som var finnmark i en uke, var det bare REAL til middag samt brødskiver med bringbær det gikk i:P
  2. Mange fine tips her, og ikke minst fine artikkler M77 sko har jeg, så vet åssen de er Veit ikke om det er helt sant, var en kompis som sa det for et par år siden på en tur. Men når en har klær på, var det noe med at lufta blir isolert og en begynner å svette, hugser ikke helt, men var noe sånt. Prøvde sove med klær natt til 17. Mai for 2 årsiden, og det var en kald natt! Trur det stemmer. Men alt med måte selvfølgelig, går sikkert fint med en t-shorte og stillongs, men ikke med bukse og hele pakka. Også lærte jeg en ting på "Dual Survival" som går på Discovery. Hugser ikke eksakt %, men en viss prosent varme går igjenom hode (via blodet eller noe), så det er lurt og bruke lue, fryser en på hode er det lettere å fryse ellers på kroppen.
  3. Fikk i gave for en stund siden, et minilaken som en ligger i, inni soveposen, skal visstnok bli noen noen grader varmere. Ligner litt på denne her http://www.xxl.no/villmarksliv/soveposer-underlag/tilbehoer-soveposer/sts-sleepliner-reactor-1052540 Bare den jeg har sover en i, og så vidt jeg forstod så bruker du det trekket uttafor soveposen Bare tull, eller virker det faktisk?
  4. Kan komme med litt innspill selv: - Ha klart fyrings ved til dagen etter på. - Kanskje det viktigste (sier seg selv egentlig) ha en tørr og komfertabel sovepose som tåler litt kulde. - Tørre klær før en legger seg. - Ikke sove med klær på. Det her er kanskje ganske basic, som de fleste her inne vet fra før, men kom med råd!
  5. Heisan, ny på forumet, så ikke helt sikker på hvor jeg skulle legge inn tråden, men;) Er glad i å gå i skauen og på fjellet. Har liggi ute på fjellet noen ganger før på vintertids. Men en blir aldri utlært. Skal inn i millitæret til Januar, og er på jakt etter råd og tips om åssen en skal holde seg litt varmere. Hadde tenkt og ta meg en overnatting i romhjula. Også en 3dager like etter nyttår. Kom med tips og råd, og gjerne hva du selv gjør for å holde seg litt varm på vintertid. Både på dagstid og på nattertids. Personlig -hater- jeg når jeg våkner på morran og skal sette føttene i et par iskalde sko
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.