Gå til innhold
  • Bli medlem

kakafonisk

Aktiv medlem
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av kakafonisk

  1. At Nestle ikke er helt stuerene er et problem ja. Men hva skal man gjøre når det bare er Nestle som selger tørrmelk? Hadde det funnes alternative produsenter hadde det vært det beste, men slik er det dessverre ikke.
  2. Nå ødela dere moroa her Trodde de laget alt i norge jeg. Det jeg kjøpte for et par år siden var hvertfall laget her, men ting endrer seg vel fort i den bransjen
  3. Jeg venter på den nye modellen ja. Jeg har ikke akutt behov for jakke, men har derimot bestemt meg for å kjøpe en jakke jeg kan ha i lange tider. Jeg har ikke kommet over noen annen jakke enn Brynjejakka som utfyller mine kriterier. Med skikkelig stormklaff, fjuskepels og et skikkelig snitt virker dette som en finfin jakke. Jeg har en del annet brynjetøy og kan ikke si meg annet enn storfornøyd med kvaliteten(jeg er den typen som kan finne på å kjøpe brynje bare fordi det er laget i Norge, av prinsipp ) Har hatt en bergansjakke som har delaminert og blitt slitt ut etter kort tid, så håper at kvaliteten er tilfredstillende.
  4. Takker så mye for utfyllende svar Noen som vet hvor man får tak i denne jakken til en brukbar pris? Jeg finner ingen nettbutikker som har den.
  5. Takker for svar Noen som vet hvor jeg kan kjøpe jakka? Har prøvd og søke meg rundt litt, men finner lite om den.
  6. Haha, det var faktisk derfor jeg begynte å titte på den Ser jo unektelig fin ut, men er stoffet den er laget i jeg er skeptisk til.
  7. Ser at Brynje har lansert en ny skalljakke, er det noen her inne som har fått tatt en titt på den enda, eller har den ikke kommet ut enda? Jeg finner lite info om den på nett. http://www.brynje.no/skald_jacket.html Mvh Kakafonisk
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.