Gå til innhold
  • Bli medlem

rotteræser

Medlem
  • Innlegg

    20
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av rotteræser

  1. Nu fikk jeg hjelp med valget, fra selveste henrik mortensen ! tråden kan stenges!
  2. Kjøpte meg gloomis stinger glx 13,6 36gr! hvilken skyteklump og line anbefales, og hvorfor ? hørt at riospey klump er bra.. (?) takker for raske svar !
  3. Fotposer med kartanker er knall. Bruker selv alfa sine fotposer str 45 så må med 2 lag kartanker inni få og fylle de. Men varme er de.
  4. H7 i mine øyner er bortkasta penger. Rævva ledninger og vippemekanisme som du sier, har ødelagt 2.
  5. oki, det er jo ikke verst. Takker for tiden du tok og guide meg
  6. jess, tar det langtid med pakke fra statene ?
  7. oki, høres jo bra ut da. dem har vel ikke vane av og miste pakker ? ser ut som det kanskje blir en tk15.
  8. Jasså, er det liksom bare skrive inn ordre der, som i norske sider ? ikke nokka toll og mva som må ordnes først, aldri handla fra statene før så.
  9. ser den nett sia leverer cr123 batterier til 22 kr rimelig eller ?
  10. snubbla over denne lykta ser den koster nesten 1000 i www.lightman.no Kanskje ett must kjøp ? http://195.18.224.241/F0216/main.aspx?page=article&artno=X1-G3L-BK
  11. tja si det, budsjetten er stram den, rundt tk15 klassen kanskje. cr123 funker vel om jeg bestiller i nettet.
  12. hmm, tja nå har jeg gått i surr. Hva ville du ha valgt da ?
  13. Hehe ja av og til kan man gå i surr. Men var ut etter en Lommelykt og hodelykt. Hodelykta ska brukes til arbeid ute så den trenger ikke kaste langt men gi god arbeidslys. Men når det gjelder Lommelykta, da tenkte jeg en som kaster lengere og ikke er så veldig dyrt heller. Helst med AA batterier elns.
  14. hmm, det var mye lykter og velge mellom her Så da bør jeg finne en 200 lumen med større reflektor kanskje, det gjør jo jobben ? I vanlig AA batterier. når det gjelder hodelykta så blir det vel en zebralight H51
  15. Ok, med andre ord så er det ikke vits med lykt som kjøre CR123 ? er det Bedre batteri levetid enn vanlig AA? Når det gjelder den 600lumen lykta, så tenkte jeg ha en sikkelig lang lyststråle. Jobber med reindrifta, så planen var og lyse overflokken, klare og se øyan så langt som mulig. Hvis du skjønner hva jeg mener Ja du var behjelpelig og flink og svare det ska du ha:)
  16. Lumintop td 15 så megetbra ut, mn får man de i norske nettsider ? klarte ikke finne, googlet litt :S Dumt spørsmål men skitt au, får man tak i CR123 batterier i coop prix feks Er ikke så inne når det gjelder lommelykter osv. Har og gått litt rundt og tenkt en sikkelig lykt med typ 600 lumen feks fenix sin tk30. syns du det vits og skaffe en sliken ?
  17. Har en HP10, vurderte en mer kompakt hodelykte kanskje en fenix HL20 og en håndlykt som kaster lyset langt, tenkte Fenix Tk15 Noe og si om dem ?
  18. http://www.lightman.no/product/567262/Zebralight_Zebralight-H31-hodelykt.html Noe og si om batteri levetid på denne ? lysstyrke iforhold til HP10 og kjeglen.
  19. Har 2 ledlenser H7 hodelykter. Ikke akkurat de mest robuste lyter, på den ene har kabelen ved batteripakken knekt, og andre har den pinnen knekt som holder selve lykte hodet rett. Men på Fenix sin HP10 har jeg ikke klart og ødelegge noe, meget bra lys og med 220 lumen om jeg ikke husker feil nå.
  20. Hallo! lurer på om de bergans down mitten vottene er varme og gode ? Er dem slite sterk utpå, da tenker jeg på om de kommer borti noe at det ikke blir fort hull i dem.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.