Gå til innhold

ketilreitan

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  7
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om ketilreitan

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Dog handler søkes. Turistkjøring- og langdistansekennel på Narjordet ved Røros søker en arbeidsom person som liker å jobber med hunder og mennesker. Trenger ikke erfaring fra hundekjøring, men må ha erfaring fra friluftsliv. Vi har 45 alaskan husky fra de beste Iditarod linjene. Muligheter for løpskjøring. Vi har vanligvis 2 handlere og vi har en handlerleilighet på kennelen. Snarest og fram til april, eventuelt lengere. For mer informasjon: ketil.reitan@huskytour.no eller 95169848.
 2. Turistkjøring- og langdistansekennel ved Røros søker en arbeidsom person som kan jobbe selvstendig med praktisk arbeid og som liker å jobbe med hunder og mennesker. Du trenger ikke ha erfaring fra hundekjøring, men må ha erfaring fra vinterfriluftsliv. Vi har 50 Alaskan Husky fra de beste Iditarod linjene og vi driver med hundekjøring hele året. Muligheter for å kjøre unghundspannet på Femundløpet i 8 spann, 400 km. I 2014 kom jeg på 10. plass i Finnmarksløpet 1000 km og Finnmarksløpet og Femundløpet er hovedmålene mine i 2015. Vi har handlerbolig på kennelen. Det er fint hvis handleren kan begynne i august og jobbe til april, eventuelt lengere. For mer informasjon: ketil.reitan@huskytour.no eller telefon 95169848.
 3. Dog handler søkes. Turistkjøring- og langdistansekennel ved Røros søker en arbeidsom person som liker å jobbe med hunder og mennesker. Handleren trenger ikke å ha erfaring fra hundekjøring, men må ha solid erfaring fra vinterfriluftsliv og ha førerkort og beherske engelsk og norsk. Vi har en handler og trenger en handler til fra mai, eventuelt fra august. Vi har ca 45 alaskan husky og driver med hundekjøring hele året. Vi venter 4 valpekull i løpet av våren. Muligheter for å kjøre Femundløpet 400 km med unghundspannet (1 1/2 - 2 1/2 år) for spesielt interessert person. Vi har handlerhytte på kennelen. For mer informasjon: ketil.reitan@huskytour.no eller telefon 95 16 98 48. Vedlagte miniatyrbilde®
 4. Dog handler søkes. Turistkjøring- og langdistansekennel ved Røros søker en arbeidsom person som liker å jobbe med hunder og mennesker. Handleren trenger ikke å ha erfaring fra hundekjøring, men må ha solid erfaring fra vinterfriluftsliv og beherske engelsk og norsk. Vi har en handler og trenger en handler til. Vi har ca 45 alaskan husky og driver med hundekjøring hele året. Muligheter for løpskjøring. Vi har handlerhytte på kennelen. For mer informasjon: ketil.reitan@huskytour.no eller telefon 95 16 98 48.
 5. Turistkjøring- og langdistansekennel ved Røros søker en arbeidsom person som liker å jobbe med hunder og mennesker og som ønsker å lære om hundekjøring. Vi trenger en handler i løpet av august og en handler til fra desember. Vi har ca 50 vennlige og veltrente Alaska huskyer og driver med hundekjøring med slede om vinteren og hundevogner sommer og høst. Muligheter for løpskjøring med unghundspannet. For mer informasjon kontakt: ketil.reitan@huskytour.no eller telefon 95169848.
 6. Turistkjøring- og langdistansekennel ved Røros søker en arbeidsom person som liker å jobbe med hunder og mennesker og som ønsker å lære om hundekjøring. Vi trenger en handler i løpet av sommeren eventuelt til høsten eller vinteren. Kortere perioder kan også være aktuelt. Om vinteren har vanligvis 2 handlere. Vi har ca 50 vennlige og veltrente Alaska huskyer og driver med hundekjøring med slede om vinteren og hundevogner sommer og høst. Muligheter for løpskjøring med unghundspannet (Femund 400 eller andre løp). For mer informasjon kontakt: ketil.reitan@huskytour.no eller telefon 95169848.
 7. Turistkjøring- og langdistansekennel ved Røros søker en arbeidsom person som liker å jobbe med hunder og mennesker. Vi har en dog handler og trenger en handler til. Helst fra desember og til april. Muligheter til å kjøre hundeløp. Vi har ca 60 alaskan husky fra de beste Iditarod-linjene på kennelen. For mer informasjon: ketil.reitan@huskytour.no eller telefon 62498766 eller 9516 9848.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.