Gå til innhold
  • Bli medlem

Fahaug

Aktiv medlem
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Fahaug

  1. Enig i det som er sagt her. Jeg bestilte først en VM Versalite med rabatt fra Fjellsport. Rå pose, men syntes selv det ble litt i overkant, så jeg sendte den tilbake og bestilte en panyam 600 og lite line 300 fra Cumulus som endte på samme pris. Panyam utfyller versalite, mens lite line er en super sommer- og reisepose. Så lenge du holder deg under 3000 er fortollingsgebyret til DHL litt i overkant av 200, og i tillegg skal Cumulus ha 19 Euro for å sende til Norge. DHL leverte lynraskt til meg, under 48 timer fra pakken ble sendt fra Gdanya til jeg hadde den på døra her.
  2. Cumulus Junior 500 dunsovepose til barn. Forlenget med et kammer så den tilsvarer Helsport sin Rago JR. Junior er i ekstase.
  3. Cumulus har mye fint som er mer fornuftig priset enn WM.
  4. God tur, gi gjerne en liten status etterpå hvordan forholdene er inni der.
  5. Det er lite snø på Oppdalssiden, og mye vind gjør at det vil være avblåst og isete. På Grønnbakken har det imidlertid snødd godt siste døgn, og inn Stroplsjødalen er det fine forhold. Min påstand er at det er fint inntil Reinheim, også vil du møte på vanskeligere forhold over skaret mot Åmotsdalen.
  6. Ja, jeg synes DHL var dyre. Porto fra Cumulus var kun 19 EUR, så det hjalp jo litt på totalsummen. Veldig godt førsteinntrykk av Cumulus sin kvalitet!
  7. Man må jo kunne si det, ble 490 EUR for de to posene inkludert porto.
  8. Jeg fikk levert en custom Panyam 600 + lite Line 300 nå før jul. Betalte 430,- til dhl for tollbehandlingen i tillegg til mva. Pakken ble sendt fra Gdanya onsdag ettermiddag og ble levert på døra mi fredag formiddag.
  9. Tusen takk for din erfaring, det var jo midt i blinken! Jeg skal også bestille Lite-Line 300 i tillegg som soverpose (men mindre du har noe negativt å si om den), og pga lengden min gjør at begge to må skreddersys så leveringstiden er jo som den er. Men det blir fort 1000,- kroner ekstra når man skal legge til quantum pro og hydrofob dun når man regner inn norsk MVA, så dersom du mener det ikke er nødvendig er det kjekt å spare de pengene. Blir det utsikter til vått er det jo alltids soveposetrekk som kan brukes, og blir det ordentlig ille har jeg syntetisk pose jeg kan bruke. Og skulle jeg gått for en slik løsning er det kanskje sommerposen som er mest aktuell, da panyamen primært vil bli brukt i minusgrader kan jeg se for meg. Er du ellers fornøyd med posene, og ville du handlet de samme på nytt i dag, eventuelt med noen modifikasjoner?
  10. Hei, Jeg skal bestillle en Panyam 600 for vår og høstbruk, men sliter med å velge mellom den vanlige pertex quantum på 29 g/m2 eller quantum pro 36 g/m2 som er mer værsikker. Skal primært brukes i telt, men også muligens noen netter ute, da som regel under skjul. Dovrefjell er området, og her er det ofte tørt. Skal ærlig innrømme at jeg ikke hadde sett behovet for vanntett trekk på en sovepose før, men etter å ha lest litt på internett ser jeg at folk er mildt sagt delte i denne oppfatningen. Er det noen tanker rundt hva som bør velges i dette tilfellet? På forhånd takk.
  11. Finnes det noen lette kaffekjeler/tekjeler, i titan eller tilsvarende? Gjerne hvor man kan få plass til en Optimus crux eller tilsvarende oppi, slik at sekken kan reduseres?
  12. Fahaug

    Sveivaanorakken

    Noen med erfaring med Sveivaanorakken? Ser at Stein P. Aasheim bruker en slik i rundturen i Antarktis, og blir tiltrukket av det tradisjonelle designet. http://www.sveivajakken.no/index.html
  13. Skal ha jakke til lange skiturer i høyfjellet, skikjøring og andre aktiviterer. Vurderer Rimfaxe, men har fattet interessen for den nye Bilskirner. Noen som har noen betrakninger rundt hvem jeg bør velge til disse formålene? Fred Arne Haug
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.