Gå til innhold
  • Bli medlem

Skierri

Medlem
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Skierri

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Hei! I midten av juni sykler jeg fra Lindesnes til Nordkapp. Er i planleggingsfasen nå. Ser tidligere som har syklet denne ruten har som oftest tatt fergen over til Skudeneshavn. Denne fergen er jo ikke lenger i drift og da sliter jeg med å finne en et annet alternativ. Mye tuneller i området som er stengt for syklister. Hva mener dere er beste/fineste rute mellom Stavanger og Bergen? Håper noen her kan hjelpe meg
  2. Vanskelig å si hvor du vil trives best. Men hvis fjellvandring, jakt og fiske er det som trekker deg til finnmark, ville jeg vurdert Tana hvis jeg var deg. Tana er suverent best når det kommer til fiske. Skal du fiske laks i Alta, må du enten eie jord eller være styrtrik. I Tana har lokalbefolkningen særrettigheter til laksefiske, og siden du skal melde flytting så kommer jo særrettighetene å gjelde deg. Fjell og jaktmuligheter har du også rett utenfor stuen. Jeg mener at når du først skal flytte sørfra til Finnmark, så flytter du absolutt IKKE til en by! Har bodd i Kirkenes og Alta, og mitt inntrykk er at det vanskelig å bli kjent med folk spesielt fra Alta. Så jeg vil anbefale deg og å vurdere Tana, selvom ingen har nevnt det her tidligere. Men det er nok bare fordi de fleste er fra Kirkenes, Lakselv og Alta. Jeg er ikke Tana, men kunne godt tenke meg å bo der. Men for all del IKKE flytt til den by, når du flytter til finnmark.
  3. Hei. Er ny på forumet. Var innom Sport1 her hvor jeg bor og spurte litt om recon dressen. Han mente at buksene til recon var for trang og lite bevegelige. Hva mener dere? Bestilte recon dressen i forrige uke. Får nok den i løpet av et par dager. Videre fortalte sport1-fyren at det kommer en helt ny modell Recon dress til neste år. Som skal være kraftig utbedret. Stemmer dette eller er det bare rykter? I så fall kan jeg kanskje vurdere å sende dressen jeg har bestilt tilbake. /Skierri.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.