Jump to content

Bjørn J

+Sponsor
 • Posts

  2,408
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  37

Reputation Activity

 1. Thanks
  Bjørn J reacted to sinje for a video, SOLCELLEPANEL eller POWERBANK - Hva er egentlig best til friluftsliv?   
  Da jeg skulle gå Norge på langs var jeg skeptisk til å bruke solcelle, men etter mange tips og tilbakemeldinger her og på Youtube bestemte jeg meg for å ta det med likevel. Jeg har derfor laget en ny film med litt oppdateringer på mine erfaringer fra denne turen som jeg håper flere kan ha glede av. 
 2. Like
  Bjørn J reacted to Novice Northman for a video, Ukas tur – endelig telt igjen!   
  Jajamensann – endelig var det tid for å la hengekøya henge på knaggen og ta med seg det gamle Hilleberg Nallo 2 GT teltet fra skapet. Det er ikke til å komme unna at jeg er mer komfortabel i telt på tur fremfor flyveteppe. Det er liksom noe eget med det å ha gulv og tak og vegger og alt mulig. Jeg prøver for øvrig å dra en tur ut i skogen én gang i uka, og rekke hjem igjen før barna våkner slik at alle kommer seg på jobb og skole og barnehage. Av og til går det litt fort i svingene og av og til er det litt tungt å komme seg ut av døra når alle plikter er unnagjort sent på kvelden – men så er det liksom alltid verdt det når skogens ro tidvis senker seg ned over et trøtt hue  
 3. Like
  Bjørn J reacted to UTE avdelingen for a video, Julefeiring i fjellskogen - Telemark   
  Vi drømte om en hvit jul, og klarte å få det til ved å reise noen timer i bil! Øyfjell, Vinje i Telemark fylke. Med utsikt til skikkelige fjell, men likevel i ly for vinden innimellom grantrær. Det ble en uforglemmelig julefeiring som du kan få 'bli med på'. Leirbål, pyntet juletre, god mat, julesanger, pakker og masse kos! 
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy