Gå til innhold
  • Bli medlem

EirikN

Aktiv medlem
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av EirikN

  1. 5 dager gir deg god tid selv med korte dager. Har selv gått Hjerkin - Rena (40 km lenger) på fire dager for uendelig mange år siden. Litt opp fra Hjerkin. Fra Grimsdalen til Dørålseter kan du klatre over Dørålglupen eller gå flatt rundt. Et par-tre hundre høydemeter opp etter Dørålseter og deretter rimelig flatt resten. Mao. terenger er ikke noe å mase for. Egnet for pulk om sekken blir tung. Tett mellom hyttene nord for Ringebufjellet og grei avstand videre sørover. Dagsmarsjene varieres lett ut fra føre og form. Ingen avstand mellom hytter behøver være mer enn 3 timer på ski for en som er i rimelig form. God tur
  2. Etter bare å ha snyltet på andres turrapporter her inne (takk for fantastisk inspirasjon til dere alle) er det på tide å legge inn en selv. Årets siste (?) fottur gikk til Høgronden. Turrapport her http://fjelltopper.no/index.php?module=index.tours.view&id=3593
  3. Vil på tur til helga. Noen som kjenner til snøforholdene i Rondane nå? Fortsatt mulig med topptur uten ski på beina? Eller er det nok snø til en topptur med ski på beina lenger vest?
  4. EirikN

    H3-Nåla

    Slik så det ut på vei opp Mohns Pinnakkel og på Mohns topp lørdag.
  5. EirikN

    H3-Nåla

    ..det lå betydelig med snø på H3-pinakkelen nå på lørdag. Vi hadde lurt på å ta turen dit, men endte i stedet på Mohns pinakkel. Både der og på H3 nåla var føret best med stegjern.
  6. Da var du vel i gruppa jeg møtte rett nedenfor toppen på vei ned. Var ikke spesielt trivelig der oppe på lørdag. Jeg syntes det var både glatt og utrivelig forbi nest siste topp før toppvarden på Store.
  7. Jeg listet meg opp på glatt og sørpete føre i tåka lørdag. Varden var på plass når jeg forlot toppen
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.