Gå til innhold
  • Bli medlem

Bjorn Riis

Passivt medlem
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

6 Neutral

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Etter en fantastisk tur høsten 2015, prøver jeg å få samlet et team til en ny tur i januar 2017. Seilbåt er reservert og Fjellfører fra BreogFjell blir med. Sjekk videosnutten fra 2014. Ta kontakt om du er interessert i å høre mer...
  2. Var på ski/klatreekspedisjon til Antarktis i 2013. En fantastisk opplevelse som gav mersmak og er nå i full sving med å arrangere en tur til Syd Georgia, september/oktober 2014. Båt og arrangementer forøvrig er på plass, men er på jakt efter to deltagere til for et ekspedisjonsteam på 8. Avreise fra Port Stanley, Falklandsøyene 27.09.14 med retur 25.10.14. Programmet inneholder Shackleton traversen og diverse skitopper som dagsturer og fra base camp samt sightseeing langs kysten for å få med de fantastiske naturopplevelsene og øyas historie. Båtmannskap og ekspedisjonsledelse blandt de mest erfarne i området. En liten forsmak er hengt ved, - dette er et livs opplevelse!
  3. Kommer fra Sveits for å gå på ski i Lyngen i begynnelsen av april. Skal kjøre opp Nordlandskysten med bil og lurte på å ta med Stetind på veien. Er helt ukjendt med forholdene der og lurer på hva man normalt kan forvente i første halvdel av april. Er normalruten (via Gjeitosten?) rimelig fremkommelig? På fjell, snø eller is? Tilkomst? Utrustning?
  4. Vi er en gruppe erfarne alpinister fra Club Alpin Suisses med planer om en toppturutflukt til Lyngenalpene, våren 2011. Vi ønsker og lage vårt eget opplegg heller enn en av de mange avertere "pakketurer", men ønsker å komme i kontakt med en skiguide for området. Kan noen hjelpe med slik kontakt?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.