Gå til innhold
 • Bli medlem

Vladmir

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  16
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Jeg vet jeg vet! Et go¨'tips er å køpe inn flua "idioten" og kaste den ut i strømmen og dra den inn. Dette er den metoden i nordmarka som fungerer best, etter storørret!!
 2. Hei! Da jeg bodde i Russland var det ofte kaldt om vinteren. Etter flere år med kulde bestemte jeg meg å prøve noe nytt. Gå med bleie om vinteren, for å bevare mine juveler. Dette trikset fungerte utmerket. Både jeg og kjæresten min var fornøyde SÅ alle mann: Gå med bleie om vinteren!!
 3. Står å fisker i utoset. Er ikke så god til å ta med kamera på tur. Men skal prøve å ta det med i fremtiden
 4. Jeg vil si ørlite mindre varme med parafin!
 5. Hei! Jeg er ikke en slik person som tenker: Jeg vil ha godplassen for meg selv! Jeg er en person som liker å dele på kunnskap og utveksle kunnskap med andre erfarene mennesker. Faktisk er Smalstrømsoset det stedet i marka hvor det går størst ørret og det er stor sjanse for å kroke den i tillegg. Var 5 turer der i fjor og har følgende meritter: 2,1 kg, 1,4 kg, 1,8 kg, 1,1 kg, 0,9 kg, 0,75 kg og 0,5 kg. Alle tatt på mark i utløpet. I år skal jeg forsøke og komme meg oppover elven, like før gytingen starter Skitt fiske.- ALLE MANN TIL BJØRNSJØEN Hilsen Vladmir PS: Jobber på biltema
 6. Ville prøvd å campa ved Nedre Blanksjø. Flott natur og mange hyggelige mennesker!
 7. Dra til Smalstrøm(Bjørnsjøen) og harv med mark eller flue
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.