Gå til innhold
  • Bli medlem

Petrus

Aktiv medlem
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Petrus

  1. Hei Noen som har noen erfaring med produkter fra 2xu. Holder de hva de lover?
  2. Hei Vi er to fedre som skal ha med døtrene våre til fjells en langhelg eller mer til sommeren. Vi har til sammen fire jenter fra 4 til 7 år, så det kan ikke legges opp til for lange dagsetapper med for store stigninger. Hadde også vært greit om kjøreavstanden ikke var allverden, vi bor i østfold. Vi som fedre har masse tur erfaring, men har ikke vært så flinke til å ta med barna på overnattings turer. Har tenkt litt på femund fordi: spennende med båten, masse små bekker/elver og vann og alternativ med åpene hytter hvis været skulle bli ille. Men er ute etter fler alternativer. Så hvis noen har noen tips til tur, så tas det imot med stor takk!
  3. Har ikke prøvd oppvaskmaskin eller høytrykk, virker vell litt drastisk. Har derimot prøvd varmt (lunkent) vann, det har middels resutater. Har noen no tips som funker bedre så er de velkommene
  4. Petrus

    Rene jaktstøvler??

    Hei Det en hard hverdag og å være aktivfriluftsmann og jeger. Når mann har kommet hjem fra en flott tur/jakttur, så skal viltet tas vare på, hunden skal ordnes med, børsa skal pusses, klærne skal henges opp, teltet skal luftes, soveposen skal luftes osv osv osv. Så kommer jeg til teamet: Støvlene skal vaskes og pusses. Klarer ikke å få dem rene, det sitter igjen møkk i det gamle støvlefettet og det klomper seg. Hvordan fjerner jeg det gamle støvlefettet og møkket som sitter i det? Har prøvd "balsam", neglebørste, skrapet med kniv osv osv En skomaker forslo aceton??? men det kan da ikke være bra? Tips tas imot med takk
  5. Hei igjen Nå har jeg vært på tur i helga, igjen. Samme problem med kondens og vann i forteltet. Tok masse bilder og sendte inn til helsport. Svaret jeg fikk derfra var som følger (sånn ca): Send det inn nå!! Vi tester det hos oss, er det vanntett så syr vi inn en lufteluke til i forteltet. Er det ikke vanntett sender vi deg et nytt telt. Ingen av delene skulle koste meg en kr. De spurte tom når jeg skulle bruke teltet neste gang slik at de kunne få det ferdig/sende nytt før jeg skulle på tur igjen. Det kaller jeg service!!!!
  6. Jeg aksepterer vanntamp og kondens men ikke store vanndammer i forteltet. Men kan jo være lettvint også, skulle en være så heldig å få en fisk en regnværsdag, så kan en jo bare sette den ut forteltet så den holder seg fersk til hjemreisen.
  7. Jeg har hatt samme problemet i helga. Sov alene i teltet og hadde hunden i forteltet. Bikkja lå på en jerven fjellguk og et liggeunderlag. Stakk hånda ut til bikkja en gang mitt på natta, kjennte da at han var gjennombløt og det lå en stor vanndam på jervenduken. Så mye kondens kan det umulig bli med alle lufteluker åpene?!? Var også greit bløtt inne i teltet. Dette er også et helt nytt helsport telt. Ikke imponerende!!!
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.