Gå til innhold
 • Bli medlem

Rune_

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  11
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Rune_

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Var på brekurs i Jostedalen i uke 29 og skal på klatrekurs i uke 31.
 2. Jeg har Scarpa Triolet Pro og Petzl Sarken. Skoen er ganske stiv, men flekser litt. Bør jeg bruke Sarken i fleksibel eller semi-stivt modus?
 3. [Hidden Content] Egentlig en klatresekk, men fungerer bra ellers også. Anbefaler eventuelt å kjøpe fra Up and Under: [Hidden Content]
 4. Anbefaler deg å ta en kikk på Crux sine sekker også. [Hidden Content] Jeg har brukt AK47-X til toppturer i sommer og jeg liker den veldig godt. Den kan bestilles fra [Hidden Content]
 5. Ja, det vet du alt om. Gode sokker kan også hjelpe.
 6. Støttes. Det skal ikke så mye til.
 7. Her er en tråd om NTN på friflyt.no: NTN-erfaringer
 8. Årsaken til at jeg også vurderer Kaitum er at innerteltet har loddrette vegger og vil dermed være langt nok uansett hvilket liggeunderlag man bruker. Nallo har et skrående innertelt som jeg mistenker kan bli litt kort for mitt relativt lange legeme. Eller tar jeg feil? Ellers kan jeg nevne at teltet kommer til å bli brukt desidert mest over tregrensen. Er det noen som vet om det finnes butikker i Bergen som har Unna utstilt?
 9. Mener jeg har hørt at de fleste legger denne turen til senvinteren/påsketider da skiføret er best og solen er tilbake. Ikke noe særlig å vasse djupsnø i januar i tussemørket:-) Jeg var grensevakt på Gjøkåsen fra desember 97 til juli 98 og hadde mange fine patruljer på ski senvinters.
 10. Takk for tilbakemeldingene folkens. Ser ut som Soulo er uaktuelt pga lengden. Hadde vel egentlig Unna som favoritt av de to fra før. Hvordan fungerer det egentlig uten fortelt? Er det et stort savn eller går det greit? Tenker da på regn, snø, vind osv. Jeg vurderer også Kaitum2 som et alternativ, men det er noe tyngre (2,8 kg) Sannelig ikke lett dette her.
 11. Jeg står å vipper mellom Soulo og Unna selv. Jeg er 196 høy og kommer til å bruke et DownMat 7 liggeunderlag. Liggelengden på teltene er henholdsvis Soulo/Unna 220/230. Bør jeg velge Unna pga. lengden?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.