Gå til innhold

Rune_

Passivt medlem
 • Innholdsteller

  11
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Var på brekurs i Jostedalen i uke 29 og skal på klatrekurs i uke 31.
 2. Rune_

  Stegjern og støvel

  Jeg har Scarpa Triolet Pro og Petzl Sarken. Skoen er ganske stiv, men flekser litt. Bør jeg bruke Sarken i fleksibel eller semi-stivt modus?
 3. Rune_

  sommersekk

  http://www.crux.uk.com/en/rucksacks.php?range=1&product=5 Egentlig en klatresekk, men fungerer bra ellers også. Anbefaler eventuelt å kjøpe fra Up and Under: http://www.upandunder.co.uk/Outdoor/Sacks-and-Bags/Backpacking/P---AK70---5087/
 4. Rune_

  Sekk til klatring og topptur

  Anbefaler deg å ta en kikk på Crux sine sekker også. http://www.crux.uk.com/en/rucksacks.php Jeg har brukt AK47-X til toppturer i sommer og jeg liker den veldig godt. Den kan bestilles fra http://www.upandunder.co.uk/
 5. Rune_

  Tips mot gnagsår på hælen

  Ja, det vet du alt om. Gode sokker kan også hjelpe.
 6. Rune_

  Tips mot gnagsår på hælen

  Støttes. Det skal ikke så mye til.
 7. Rune_

  Nye alpinski

  Her er en tråd om NTN på friflyt.no: NTN-erfaringer
 8. Rune_

  Hilleberg Soulo eller Unna?

  Årsaken til at jeg også vurderer Kaitum er at innerteltet har loddrette vegger og vil dermed være langt nok uansett hvilket liggeunderlag man bruker. Nallo har et skrående innertelt som jeg mistenker kan bli litt kort for mitt relativt lange legeme. Eller tar jeg feil? Ellers kan jeg nevne at teltet kommer til å bli brukt desidert mest over tregrensen. Er det noen som vet om det finnes butikker i Bergen som har Unna utstilt?
 9. Rune_

  Når på året i Pasvik?

  Mener jeg har hørt at de fleste legger denne turen til senvinteren/påsketider da skiføret er best og solen er tilbake. Ikke noe særlig å vasse djupsnø i januar i tussemørket:-) Jeg var grensevakt på Gjøkåsen fra desember 97 til juli 98 og hadde mange fine patruljer på ski senvinters.
 10. Rune_

  Hilleberg Soulo eller Unna?

  Takk for tilbakemeldingene folkens. Ser ut som Soulo er uaktuelt pga lengden. Hadde vel egentlig Unna som favoritt av de to fra før. Hvordan fungerer det egentlig uten fortelt? Er det et stort savn eller går det greit? Tenker da på regn, snø, vind osv. Jeg vurderer også Kaitum2 som et alternativ, men det er noe tyngre (2,8 kg) Sannelig ikke lett dette her.
 11. Rune_

  Hilleberg Soulo eller Unna?

  Jeg står å vipper mellom Soulo og Unna selv. Jeg er 196 høy og kommer til å bruke et DownMat 7 liggeunderlag. Liggelengden på teltene er henholdsvis Soulo/Unna 220/230. Bør jeg velge Unna pga. lengden?
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.