Gå til innhold
  • Bli medlem

sangfuglen

Aktiv medlem
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om sangfuglen

  1. hei,,gikk hele camino de frances i 2009,fantastisk tur Lå over på herberger hele veien. et billig å flott alternativ ca.7-10 euro pr.natt. På kvelden har de fleste spisesteder pilgrimsmeny forett_middag_dessert_drikke for 10-12 euro,flott tilbud eller var det en del ganger vi gikk sammen flere å lagde middag sammen. Tøy trenger du ikke mye av, har du vind/regntøy kommer du langt,hadde selv superlett goretex med meg ellers 2 par.sokker,2 t-skjorter.2 truser,1 pysj bukse,1 singlett,1 tynn flecejakke,1 shorts hadde med sunlihtsåpe til hår-kropp-klesvask funket bra.tynn sovepose og silkelaken.Du er hele tiden nær butikk så det meste du trenger får du kjøpt når du trenger det. Ønsker deg Buen camino
  2. Hei, selv om du har vært i peru nå,er det helt sikkert mange andre som skal dit. Har vært der flere ganger og det viktigste er cocate og ikke kjøtt de første dagene.kjøttet er veldig tungt for kroppen å jobbe med.Noen homeopatier lager egen homeopatiskmedisin som hjelper for høydesyke.
  3. Her i Kongsberg er det 2 branntårn/hytte som man kan overnatte i.Hadde vært kjempe gøy å ha toppturer med branntårn/hytte som mål. er det noen som vet om andre en Jonseknuten og Styggmann? Spiller ingen rolle hvor dem er i landet:?:
  4. knutefjell er et fantastisk område både å gå og fiske i. Kommer dere med bil kan dere velge å parkere enten ved skisentret og følge blåløype mot knutehytta eller parkere bilen ved Sacsen og gå derifra. Statskog har satt ut fisk i de fleste vann på knuten. Trenger du kart kan du nok få tak idet hos turistkontoret.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.