Gå til innhold
  • Bli medlem

Everlost

Passivt medlem
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Everlost

  1. Det du selv skriver om å gjøre skoen våt vil fungere på nubuk sko også, da nubuk er lær, men med en annen overflate enn glatt lær. Plasser begge føttene med fjellsko på oppi en bøtte med vann og gå deretter en tur. Det som skjer når lær blir vått er at det blir mykt og dermed lettere former seg til foten. Denne tilpassingen vil også skje etter at du har gått en del med skoen. Om det vil fungere kommer selvsagt litt an på hvor mye det klemmer etc.
  2. Takk for oppklarende svar. Det kosmetiske på grytene bryr meg absolutt ikke, så da er ingen skade skjedd
  3. Jeg plasserte kjeler og kaffekjele i ultralight aluminium samt nonstick stekepanne i oppvaskmaskinen, da den var ferdig var det et stygt belegg (evt. mangel av belegg) på aluminiumsdelene. Er dette skadelig eller er det kun kosmetisk? Leste bruksanvisningen etterpå, og der sto det at en ikke skulle benytte oppvaskmaskin, men kun håndvask..
  4. Aquasure er også en lignende lim dersom man ikke får tak i de som er nevnt over. Brukes for å reparere vadebukser opprinnelig, og finnes trolig i butikker der slikt utstyr selges. Har selv brukt limet til lignende ting som trådstarter nevner, og limet holder som regel legre enn resten av produktet i seg selv.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.