Gå til innhold
  • Bli medlem

kibbern

Aktiv medlem
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av kibbern

  1. Onsdag og torsdag (21-22/3) har vi salgsdager på Melhus (se stort kart), åpent fra 16 til 20. Bekledning, telt, sovepose og ryggsekk: Utgående modeller og produkter med skjønnhetsfeil, og ikke minst rådgivning ved kjøp. http://www.helsport.no/no/OM_HELSPORT/nyhetsarkiv/Salgsdager_21_22_mars_paa_Melhus Fikk følgende melding fra en rep. på Helsport: "Diverse lager2 produkt (her kan du finne gode kjøp på bla. telt…lager 2 kan være at produktet er brukt på messe for eksempel) og fine priser på utgåtte modeller. Mye bekledning."
  2. Jeg var i Flensmarka forrige helg og der var det litt ihvertfall. Kan hende at de er annerledes i Femundsmarka men tror nok det ikke er så enorme forskjeller..
  3. Tørr ikke spå om veien inn til Gjevilvasshytta altså. Gremmes også litt over været men til fjells bærer det uansett
  4. Gikk Jøldalshytta-Trollheimshytta over Geithøtta og via Svartådalen tilbake forrige helg. Ikke noe problem med snøen selv om det var noen partier med snø mot toppen av Geithøtta. Snøen holder godt så man går ikke gjennom. Elvekryssingene var heller ikke noe problem. . Er brukbar vannføring i Svartåa men burde gå uten problem. Mener å ha lest noe om at vannmengden har økt litt men tror likevel det skal være kurant å komme seg over der det trengs. Det var folk som gikk fra Gjevillvasshytta også og de rapporterte om bra forhold og det var flere som gikk trekanten forrige helg. Turen over Trollhøtta tror jeg kanskje er i tidligste laget.
  5. Jeg vurderer også denne rute til påsken. Har også samme tidshorisont Tenkt å starte ved Selbu skistadion?
  6. En fin teltur til et lite fjellvann i Flensmarka. Litt mygg men hva gjør vel det når man får slike bilder live
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.