Gå til innhold
 • Bli medlem

pm

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  10
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om pm

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. En gjeng i minibuss skal til Spiterstulen og Galdhøpiggrennet til helga. Men vi trenger en sjåfør som er lysten på et gratis opphold og måltider for å kjøre oss fra Lillehammer fredag og tilbake søndag. Noen? Mvh Per Morten
 2. Nå er det vel slik at det er kroppsvarmen som "varmer opp" soveposen. Har god erfaring med å legge seg mens man er varm, maks ett tynt ullag på kroppen og evt med sokker og lue. I tillegg er god isolasjon mot bakken maks viktig.
 3. Heisann Noen som vet hvor langt man kommer innover Leirdalen med bil nå? Kommer man et stykke så man kan nå noen topper uten alt for lang anmarsj?
 4. Ifølge Nanok, som bruker utvendige kanaler i teltene sine, skal dette skape turbulens i vinden og dermed være mer vindstabile.
 5. pm

  Kart til Garmin

  Heisann Jeg trenger kart til Garmin, og håper noen kan hjelpe meg med følgende: Er det forskjell på Garmin sine Topo Adventure kart og Topo8 kartene til Nordeca(Ugland)? Hva er forskjellen/erfaringene? Jeg bruker ikke GPS'en veldig aktivt.... Takker for svar!
 6. Hva med ventilering i teltet når man fyrer med bensin? Tenker på kullos selvfølgelig. Hva trengs av lufting for å oppholde seg trygt?
 7. Har tenkt å gå den turen sjøl i vinter, også med topper innlagt. Kjapt så har jeg tenkt ta tog til Hjerkinn, gå derfra til Grimsdalshytta-Dørålseter. Legge inn en topptur til Digerronden og kanskje Midtrondene. Fortsette til Rondvassbu og Mysusæter. Enten gå ned til Otta eller fortsette til Venabygdsfjellet og gå ned til Ringebu derfra. Har ikke gått toppene før, men ser ikke for meg at det noen store problemer i utgangspunktet for disse, ivhertfall ikke Digerronden, men skedfaren kan absolutt være stor - spesiellt denne vinteren.
 8. "Har du Crispi fot er Stetind NNN modellen som brukes mye." Hva er Crispi fot? Må ha meg nye BC sko og sliter med å finne en som er smal nok/trang nok i hælen...
 9. Tror dem stenger ved Sognefjellhytta. Så Loftet skal gå fint hele vinteren...
 10. Skal du/dere gå turen til helga? Har tenkt meg dit sjøl sammen med et par kompiser, så kanskje vi treffes... Forøvrig, noen som vet om forhold rundt Leirvassbu for tida. Kan ringe opp dit selvfølgelig, men om noen har vært oppe der sist helg og kan si noe om det ligger igjen snø f.eks. på toppene?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.