Gå til innhold
  • Bli medlem

limvingen

Aktiv medlem
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av limvingen

  1. Hvilken arcteryx jakke mener dere nå tar over etter theta svx?
  2. Kan nå bekrefte at Rv 51 over Valdresflya er forkjørsveg!
  3. Hvorfor skulle man evt få trøbbel, det er vel ikke parkerings forbudt langs riksveg 51 over flya?!
  4. Veldig bra at du presiserer meg på det, skal se om jeg får oppdatert bilde.
  5. Dette var imponerende! Takk så mye! Familien har hatt hytta i 35 år og lurt på dette! Skal se om jeg med tid og stunder også finner et bilde i retning Besshøe m.m du også kan plotte inn topper på
  6. Har hytte ved Vangsjøen i Øystre Slidre, rett ved Rundemellen. Utsikten fra hytta er ganske fantastisk mot Jotunheimen som dere ser på bildet. Det jeg trenger hjelp til er å identifisere toppene jeg ser fra verandaen min. Skjønner godt at bildet ikker er av beste kvalitet, og jeg forventer ikke at vi klarer alle disse. Men all hjelp tas imot med stor takk. Dere kan også evt identifisere omerådet mellom punktene jeg har satt opp også hvis det skulle være essensielt.
  7. Denne pakksekken fra Bergans vet jeg det er mange backpackere som har brukt til å beskytte sekken under transport på fly buss osv. Vreng hoftebeltet slik Trango nevner og bruk denne i tillegg, da er du relativ sikker! http://www.bergans.no/produkter/default.asp?liste=sekker_liste&MenyID=122060&page=sekker_detalje&modID=2550&ml1=6&ml2=&t=Packsack w Handle/Zipper
  8. Det ble tur på meg! Startet fra Bessheim fredag 08.10 kl 07.30 i helt skyfritt vær. Oppe på Bessvatnet hadde vi en strålende utsikt mot Besshøe. Ble noe bekymret over mengden med snø, men hadde jo gamasjer med: Litt senere fikk vi et nesten like praktfullt syn over Bessvatnet mot Besseggen: Da vi nådde snøgrensen på Besshøe viste det seg å være steinhard snø som det ikke var mulig å sette skoa nedi, steinene var også dekt med speilblank stålis, så i mangel på stegjern og isøks måtte vi snu. Bestemte oss for å skrå over på nedsiden av Besshøbrean for å få med oss Russvatnet og litt utsikt mot nord vest. Slik så det ut på veien over dit: Og over kanten: Bonus bilde (Nautgardstinden):
  9. De siste dagene har det vel vært skikkelig ruskevær i Jotunheimen, og det har vel snødd en del på toppene. Men i slutten av uka er det nå spådd full sol Har veldig lyst å ta en relativ grei topptur, og en av alternativene som jeg er lysten på er Besshøe. Lurer dermed på hva dere mener om forholdene på en slik topp nå, først og fremst om snømengden, om det blir tungt å gå, glatt, fare for tryn osv.
  10. Ser skikkelig idyllisk ut Heldig med været også, så ikke sånn der den 24-25
  11. Har det skjedd noe mere angående ruteplanleggeren for oss nordmenn det siste året? Eller fungerer det å registrere på den engelske siden?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.