Gå til innhold
  • Bli medlem

bobq

Aktiv medlem
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av bobq

  1. Da har vi vært på Senja. Det ble ikke helt som planlagt, men vi koste oss lell. Vi hadde både refleksvester og lys foran og bak på hele sykkelturen. Desverre var vi skikkelig uheldige med været, og fuktige soveposer tok til slutt motet fra oss. Men vi var fra Lysnes, via Fjordgård til Mefjordvær og tilbake til Lysnes (siste etappe med buss vel og merke ), og 10-åringen taklet terrenget greit. Med ett unntak: Ene tunellen til Fjordgård var i overkant bratt, det var ikke noe hyggelig. Jeg var ganske fornøyd med tunellene ettersom det regnet ganske godt, men 10-åringen syntes de var noe skumle.... Men til neste år skal vi ut på tur igjen, det er vi veldig klar for begge to Og da skal vi ha med oss ei skikkelig fiskestang
  2. Planlegger for harde livet sommerens utflukt, da vi er en nyfrelst sykkelfamilie med et barn på 10 år. Så vi tenkte å ta ferge fra Brennsholmen til Botnhamn, sykle til Gryllefjord, og så ta ferge til Andenes. Er noe kjent i området, nok til å vite at skal man sykle så sykler man yttersia. Men her er det en hel del tuneller, hvordan forserer man dem? Er det vanlig å ta sykkel inn i tunellene?
  3. Gikk en lengre tur i et område jeg ikke er kjent: opp Kitdalen til Gazajavri og Govdajavri. Fint terrreng, og ikke en sjel å se! Men ble overasket over at vannene her var så døde: ikke et vak, og ikke et napp. Govdajavri var tydelig tappet ned av en eller annen grunn. Det var også tydelig at området har vært brukt til militære øvelser, i alle fall for en tid tilbake. Er det bare jeg som har så vanvittig dårlig fiskelykke, eller er disse vannene rett og slett fiskeløse? Moskogaisajavri hadde fiskeyngel som gikk og beitet nært land, men heller ikke her tegn til liv.
  4. Takk for svar! Det finnes jo en del modeller der ute, men butikkene her i Tromsø har ikke noe utvalg inne på lager, tør ikke kjøpe noe såpass kostbart uten å prøve den først. Så det ender med at "barnehagesekken" får duge ett år til. Kanksje vi har bedre lykke neste år?
  5. Skal kjøpe tursekk til min 9 år gamle datter, hun er snart 140 cm høy. Finner bare sekker som passer for voksne (155 cm) eller for mindre barn. Er det noen som vet om gode tursekker til barn på denne størrelsen?
  6. Takk for svar! Har hørt at det finnes noen jettegryter i Dividalen, men finner dem ikke igjen på noe kart. Er det noen som vet ca hvor disse ligger?
  7. Takk for svar! Foreløpig ser værmeldinga bra ut for helga, så da prøver vi! Det området du foreslår seg lovende ut på kartet Hvor er det best å gå opp? Fra Dividalen/Frihetsli eller fra Altevann/Innset?
  8. Har tenkt å gå en tre-dagers tur i Dividalen i løpet av august/september med familien min: en mann og en niåring. Er fra før av bare vant til å ferdes i kystlandskap. Går man for tidlig vil insektene kunne bli plagsomme. Er det noen som vet når mygg, knott og flue normalt roer seg for høsten i dette området? Hvor lenge ut over høsten har man lov å fiske i dette området? (Statsgrunn)
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.