Gå til innhold
  • Bli medlem

Ryfylke

Aktiv medlem
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Ryfylke

  1. Ligg ikke gutta på Statsråden og Radich i hengekøye? Sikkert noen tips der:-)
  2. Tror jeg dropper overnattingen i telt (litt pga været), blir en dagstur. Var faktisk så ille i forrige uke, at lemen kvapp meg når jeg snek med innpå rypene Hissige
  3. Hvordan er det med telting i lag med lemen? Tenkte jeg skulle ligge i telt et par dager på rypejakta, men det krydde av lemen i området. Er de kjent for å lage problem? Gnaging og herjing om natta??
  4. Grunnen til jeg lurer er at Spot er en privat/ kommersiell aktør - uten internasjonale forpliktelser. (Slik har jeg oppfattet det?) Har bakgrunn fra sjøen og kjenner cospas-sarsat systemet. Der er det internasjonale avtaler og standariserte varslingsrutiner. Har hørt eksempel på at 113 sentralen i Bergen ble varslet fra GEOS ved en Spot aktivisering.
  5. Men har Spot noen nasjonal avtale med Norge? Og kjenner de den norske redningstjenesten? Ser at Australia har inngått en MOU med Spot; finnes det i Norge? http://natsar.amsa.gov.au/Manuals/Search_and_Rescue_Manual/documents/SPOTMOU11June2009.pdf
  6. Hva skjer når man trykker SOS knappen Hvem er ansvarlig for at vedkommende blir reddet
  7. Vi har en variant av havregrynsgrøten; Smølagrøt. (Fikk oppskriften av en på Smøla ) 1 del Havregryn 1 del Semulegryn 1 del Sammalt hvete grovmalt Enkel å blande på forhånd, kokes med melk (her går det på slump), salt og sukker etter behov. Virkelig en smaksbombe i forhold til havregrynsgrøten!
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.