Gå til innhold
  • Bli medlem

patrikb

Passivt medlem
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. patrikb

    Turbukse

    Hej takker for svarene jeg har fått! Jeg fant en fjellreven bokse til slut på en av de lokale butikkene i Bergen sport 1 tror jeg den hette for 500kr. Ligger ved teatret i sentrum. Utroligt digg stoff i den. Det enda minuset med den var at den var lys. Men men, det er ju en fjellbukse og den blir skiten uansett.
  2. Hej, Har en sånn jakke. Den er helt ok. Det beror litt på vad du ska bruke den til. Jeg syns den puster litt før dårligt, blir fort svett å klamm i den når jeg går på tur. Den er helt ok når du bare går rundt litt i byn på en regning dag. Håper svaret hjelper deg litt.
  3. patrikb

    Turbukse

    Takk for svar Har hvert i butikkene men fant ikke noen som var så billige. Lurer også på om jeg skulle køpe en som var regn tett men syns de er litt i det dyraste laget. Det jeg glømte å skrive var at vi skulle på familie telt tur i 1 til 2 uker på fjellet.
  4. patrikb

    Turbukse

    Hej, Tenkte meg på en fjelltur i sommer med familjen og jeg lurer på hvor jeg finner en billig og bra turbukse i Bergen eller på nettet? Gjerne en med avtakbare ben for omgjøring til shorts. Har sett litt på denne: Bergans Imingen bukse, herre http://www.magasinet.no/display.aspx?menuid=12&prodid=373 Er det noen som vet om den er bra? Noen andre forslag?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.