Gå til innhold
  • Bli medlem

Bikmaister

Passivt medlem
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Hei! Skal for første gang ta med lavvuen min (Helsport Ifjord 6) på fjelltur. Er det noen som har noen "greit å vite tips"? Bunnduk/ikke bunnduk osv... Har campet med den før når jeg har vert på biltur, så å få lavvuen opp skal jeg få til!
  2. Takk for fine forslag! Høres ut som det passer oss godt. Får finne framm kart og kikke litt.
  3. Vi kommer med bil, så det er greit og ende opp der vi startet. Har ikke behov for å fiske andre plasser enn der vi setter opp teltet, så for dagsturene er fin natur det vi er på jakt etter. Topper er abselutt noe som kan være et mål for en dagstur, men kan og være andre fine rundturer.
  4. Hei! Vi er en liten gjeng som skal på fjelltur i sommer, innenfor 2-3 timer kjøring fra Bergen. Vi skal ha med oss telt, og satser på 2-3 overnattinger. Vi ser for oss å ikke gå alt for langt første dagen (2-4 timer), for og sette opp teltet her og bruke dette som "bascamp" for dagsturer de andre dagene. Er da på jekt etter den perfekte plassen for denne "basecampen". En idyllisk plass ved et vann vi kan bade og fiske i. Mulighet for fine dagsturer er et must. Er det noen som har forslag til hvor vi kan finne denne plassen? Alle svar mottas med takk! Bjørn Inge
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.