Gå til innhold
  • Bli medlem

BjørnA

Medlem
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om BjørnA

  1. Hei Er det noen som vet når sommerbrua ved Mårbu på hardangervidda legges ut? Mårbu åpner fra 1. juli. Jeg regner med å gå forbi der da eller dagen før. Hvem bør man evt ringe for å finne det ut? Det er vel ingen vits å ringe Mårbu hvis den ikke er betjent enda.
  2. Vi planlegger en tur Dyranut- Rauhelleren- Tuva eller Immingsfjell neste uke. Du mener dette skal gå bra i forhold til snømengde?
  3. Turen begynner jo på dyranut, men det er kanskje for høyt og kaldt enda. Tufsingdal blir nok for langt unna i denne omgang.
  4. Et lite tilleggsspørsmål. Ser at "Hardangervidda på langs"-turen på ut.no er foreslått et par plasser. Er det noen som har erfaringer med hvor tidlig denne kan gåes uten at det blir alt for "ukomfortabelt"? Er snøen borte langs denne ruten?
  5. Hei. Ny på forumet her og må si det er en god stund siden jeg har vært på ordentlig tur. Jeg og kona hadde tenkt en tur ut i naturen i sommer i uke 26. Vi hadde i utgangspunktet tenkt å gå fra Finse mot Geilo da vi har mulighet til å bruke Geilo som en base. Men vi har funnet ut dette nok er noe tidlig da snøen ikke er borte fra Finse enda. Derfor er jeg på leiting etter noen turforslag. Området må la seg gjøre å nå med bil eller tog fra Geilo. Gjerne en 3-4 dagers tur. Gjerne med noe overnatting i telt, men turisthytter er også ok. Muligens noen skogsområder rundt Telemark? Jeg kunne godt tenke meg skogsområder med småvann man kan overnatte ved. Kona er mer lysten på fjellet. Håper noen har noen fine forslag. Jeg er imidlertid ikke kjent i disse trakter så jeg må a det inn med teskje. På forhånd takk. Bjørn
  6. Ja skjønte for så vidt det når jeg fikk tenkt meg om. Kan du si noe om kapasiteten. Hvor lenge holder en beholder?
  7. Slenger meg på denne litt eldre tråd. Jeg har akkurat kjøpt meg Trangia med gassbrenner. Har bare brukt Trangia med rødsprit før. På Gass "tanken" jeg kjøpte står det bare til engangsbruk. Hva slags erfaringer har dere med dette? Det går vel an å skure beholderen på og av. Ellers er det noe upraktisk til tur. Hvor lenge opplever dere at en beholder varer. Har kjøpt den minste på 220g. Tenker en tur på 3-4 dager 2 pers.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.