Jump to content

Superjan

Passivt medlem
 • Posts

  5
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Superjan's Achievements

 1. Denne har jeg faktisk titta litt på - liker konseptet. Men jeg er såpass sjelden på tur og da ofte med unger og med det mye annet som må bæres, så heller nok mot å klare meg med én pose. Ser for meg at Haliten vil bli ofret for at jeg skal få plass til noe annet i sekken. Og så ligger man der og fryser igjen da.
 2. Takk Heriks. Må sjekke ut Warmpeace også da. Og det var det jeg helst ville høre - at det går greit med en litt for varm sovepose og så heller lufte litt. Er stor fan av å heller ha det litt for varmt enn for kaldt.
 3. Hei. Jeg er på utkikk etter en ny sovepose som er varm nok til relativt kalde høstkvelder på østlandet. Altså ikke noe ekstreme greier, men jeg fryser lett. Har fra før en Nanok Airlock - 5, og den blir på de kaldeste kveldene (til og med på tidlig høst) litt for kald. Comfortsonen på denne ligger vel mellom +3 og -5. Jeg ønsker dun og har sett litt på 3-sesongsposene Rab Ascent 700 (-2 til -8,5) og Marmot Sawtoth (-2,7 til -9,1), men også vurdert enda varmere varianter som Marmot Helium (-5,2 til -12) og Mammut Down Winter (-7 til -14). Vil det være problematisk med en vinterpose ala Mammut Down Winter til vår/høstbruk - noen som har erfaringer med det? Tar gjerne imot tips på poser dere mener kunne passe meg. Kommer aldri til å sove ute om vinteren, men er lei av å fryse på høsten:)
 4. Takk. Skal se på den også ja. Noen som har eller har brukt Airlocken? Ser at den er på halv pris her i Oslo nå, og vurderer å stikke hodet ned i byen å ta litt på den:)
 5. Jeg er ute etter en 3-sesongs pose og har sett på noen alternativer. Et par syntetiske, et par dun og en blandings. - Helsport Alta - Ajungilak kompakt 3-season - Marmot Sawtooth reg -9 - Nanoc Performance DOWN -5 - Nanoc Airlock -5 Litt varierende i pris og hva de tåler av kulde, men likevel. Har noen av dere noen erfaringer å dele? Tenker da spesielt på de tre siste, da de to øverste vel er å anse som folkeposene for det norske friluftsmennesket... På forhånd tusen takk!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy