Gå til innhold
  • Bli medlem

trultemor

Aktiv medlem
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om trultemor

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Kan man bruke rødsprit isteden for aceton?
  2. Jeg brukte knær, hender og føtter. Funka det og.
  3. Også synes jeg musikken i monteringsvideoen kunne blitt byttet ut til Dovregubbens hall eller noe litt mindre optimistisk.
  4. Jeg har montert min ally 2 ganger, deontert den en gang, og hatt den ut på vannet en gang. Den var allerede blitt slitt før jeg fikk den på vannet, langs kanten øverst og langs den overste langsgående spantet (den lengste). Her blir det jo stygt å bruke gaffa, over vannet liksom. Bør jeg lappe på med litt av de lappesakene som fulgte med? Har allerede fått hull i duken pga klønete montering, og bare limte på en bit jeg, uten å rubbe eller acetonere først. Men den sitter godt kan det se ut som. Også lurer jeg på om det er noen "feil vei" på de stengene med klips eller om de er like uansett vei.
  5. Jeg brukte nesten 4 timer første gangen, inklusive matpause. Halvveis var jeg så gjennomvåt av svette at minstemann på 3,5 år spurte om jeg hadde dusja med klærne på. Og den videoen var jo bare et hån, hehe. Den optimistiske og positive og "dette er ingen sak"-musikken.. Men jeg fikk den opp til slutt. Tok den ned igjen i dag fordi jeg ikke fikk den opp på taket av bilen. Skulle sette den sammen etter transport, og dette gikk på en måte lettere, men jeg kløna det til så fælt. Måtte ta av og på de tversgående 3 ganger for så når jeg var ferdig at noe ble feil. Den lengste langsgående oppdaget jeg at ene enden hadde skåret seg ut av duken i ene enden, så den var jo ikke på plass akkurat. Så måtte frem med lappesakene. Neste gang var det den mellomstelange som plutseilg ikke var på plass. Begynte nesten å grine på dette tidspunktet og jeg drev og vurderte hva jeg kunne ta for den ved et evt salg, for da var jeg ganske usikker og tenkte at det er jo best å selge den før den blir mer ødelagt. Heldigvis hadde ungene sovnet i bilen så de sov mens jeg drev på med alt dette. Fikk den på taket av bilen da vi skulle hjem, tok litt sjansen, ingen naboer som så på, og det gikk bra, men kommer jo til å herpe bilen en vakker dag. men vi hadde en fin tur da ihvertfall, når vi først kom oss på vannet.
  6. Jeg har nå bestemt meg for istedenfor å kjøpe meg en Ally, så vil jeg ha meg en oppblåsbar kano som jeg kan bruke til tur med ungene eller evt 1-2 voksne med, og så vil jeg ha meg en oppblåsbar kajak som jeg kan bruke når jeg skal på tur alene. Begge disse får jeg for samme prisen som det jeg hadde tenkt å bruke på Ally. Grunnen til at jeg har gått bort ifra Ally er at den er svær og tung å drasse med seg, det tar lang tid å montere den og demontere den, den er dyr og den er vanskelig å padle alene har jeg hørt. Jeg er nybegynner og skal padle på flatt vann. Og nå er jeg ute etter erfaringer og tips. Disse står jeg egentlig mellom: Kano til meg og 2 unger evt en voksen: http://www.amfibi.no/display.aspx?menuid=1006&prodid=24727 og http://fjellforum.net/posting.php?mode=newtopic&f=6&sid=28948e4a2c597aca69745484f5ebf4e2 Og disse kajakkene står jeg mellom til meg selv på tur: http://www.kajakkland.no/ds_product_info.php/products_id/53 og http://www.amfibi.no/display.aspx?menuid=1006&prodid=23004 evt tips til kano/kajakk som er fin å padle med flere OG alene? Viktig at det skal være plass til overnattingsutstyr.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.