Gå til innhold
  • Bli medlem

Sverre78

Aktiv medlem
  • Innlegg

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

Sverre78 vant dagen sist 30. april 2023

Sverre78 hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

11 Neutral

Om Sverre78

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Etter gode tips her har vi bestemt oss for å teste Big Agnes 3-personers. Vi har foreløpig bare slått det opp i stua for å se hvordan det så ut, og det viste seg å være diger plass innvending. Følte vi nesten måtte rope til hverandre. Dette er noe helt annet enn fjellteltet som vi virkelig har trivdes i, så vi er spent på å teste det på tur. Vi kommer mulig til å savne stabiliteten og det at fjellteltet vårt var veldig lunt og trygt, men Big Agnes teltet kommer jeg enkelt ut og inn av, og det er fin plass til å få lagt fra seg rullestol i forteltet. Det blir luksus å dra på singeltur i dette teltet, men å sove 3 personer i det virker ikke trivelig.
  2. Flere grunner. Det ene er konas ønske om å kunne legge fra seg våte sykkelvesker og klær i forteltet. Et annet er at jeg ønsker plass til å sette rullestol uten å måtte ta den helt fra hverandre hver gang jeg er innom teltet de dagene det regner. Vi er veldig glad i forteltet vi har nå, men jeg har fått behov for en lettere inngang, så derfor håper vi å finne en annen løsning som vi begge vil trives godt med.
  3. Her kom det virkelig mange gode tips! Tusen takk, skal kikke nærmere på alle forslagene.
  4. Har tenkt litt på det, men teltene koster liksom nok fra før om vi ikke skal ut med ekstra til fortelt. Men det vurderes.
  5. Big Agnes var også spennende, skulle bare vært litt større. Vi ønsker litt armsleng så skulle gjerne vært til 3 personer. Men den vil bli med i videre vurdering.
  6. Den var spennende! Men hvor kan en få tak på det?
  7. Jeg og kona er på utkikk etter nytt telt. Vi har nå Helsport Fjellheimen som vi føler for å bytte ut av ulike årsaker. Men jeg har noen drømmer til teltet som gjør det litt trøblete å finne. Kanskje noen her har forslag? Vi skal ha det med på sykkel. Jeg ønsker meg kuppeltelt med fortelt, litt som Helsport Svalbard X-Trem. Men, vi trenger absolutt ikke ekstremtelt, vi telter ikke vinterstid. I tillegg ønsker jeg meg to åpninger. Vi har nettopp slått opp Marmot Limelight 3p og digget teltet, hadde det bare hatt litt mer fortelt ( og gjerne ikke skrikende farge) så hadde vi gått for det. Noen som har tips å komme med?
  8. Var visst en feil etter siste oppdatering fant jeg ut til slutt. Ser ut til å virke igjen nå
  9. Må en ha Premium medlemskap for å kunne lage og redigere sine egne ruter? Får ikke opp noe kart når jeg prøver å lage egne ruter. Har medlemskap men ikke Premium enda.
  10. Takker for svar folkens. Blir til innkjøp av et belte fra Jægerens eller noe i morra. Trenger uansett til den ene bikkja, så da kan det brukes etter tur også. Håper dere får noen fine turer i sommer
  11. Må raskt ha tak i et trekkbelte. Er visst vanskelig å få tak i brukt, så da blir det nytt. Med litt for mye penger brukt allerede, fant jeg ut at jeg kunne spare minst 300-, på å kjøpe et vanlig trekkbelte framfor selen til Fjellpulken. Noen som har peil? Med et vanlig belte, tenker jeg de en bruker til snørekjøring eller joggeturer nå en vil ha hendene fri, men bikkja i bånd. F. eks Kennel eller Jægerens. Må sy på ringer på sidene for å ha festepunkter til kjerre som skal trekkes. Noen grunn til at jeg ikke bør finne det på, og heller legge på ekstra for en fjellpulkensele?
  12. Er ikke fjellvant, så tenkte å starte med de nærmeste kommunetoppene i sommer, og ellers de toppene som dukker opp. Hovedturen i år går til Danmark. Skal vandre Danmark på langs. Jyllands vestkyst, hovedsakelig på stranda.
  13. Kaffegrut. Funker også fra traktekaffe. Bruker det sjøl, og kattene finner andre plasser
  14. Okei, da virka ikke dette heller. For å opprette abo i Danmark, måtte jeg ha bostedsadresse der. Noen med andre løsninger? Blir litt stress å måtte lete etter telefonkiosker, og det må være mulighet for enkelte fra Norge å få kontakt med oss.
  15. Tusen takk, tar kontakt med dette selskapet
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.