Gå til innhold
  • Bli medlem

Vesisaaren

Aktiv medlem
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

6 Neutral

Om Vesisaaren

  1. Vel, det er fremdeles ikke sant at det vil bli ett frislipp, det er rett og slett LØGN fra ende til annen , det det faktisk BLIR er løypenett.
  2. Nuvell..du velger å skrive i stor skrift, fremdeles har/ eller kan du ikke finne noe i henhold til lov og avtaleverk , som støtter opp om det du per. faktum sier; frislipp, fornøyelsesløper..Den RG regjerening vi hadde , ville noe av det samme som skjer nå, og dette vet du! Men det er å gjenta en løgn blir gjentatt osv... Hvor sies det, frislipp, fornøyelse fra Stortinget?
  3. Heli trasport er jo fint...vis meg det dyret som blir redd av mekanisk utstyr..
  4. Det som er trist her, i denne diskusjonen, er det konsekvente bruket av ordet frislipp, det er jo overhode ikke det det er snakk om, og heller ikke realiteten av forslaget, men en klassisk hersketeknikk, for å få allmenheten til å tro at det er rett.. Har selv scooter, og kjører ganske mange mil i sesongen, når løypene er åpne for å komme meg til hytta, eller en tur for å få frihetsfølelsen ala det man har med motorsykkel..mulig det er latskap, men å kjøre en scooter i løpenettet her er ikke lett og krever sitt..jeg bor her jeg bor får å kunne ha muligheten til ro og naturen, og det går veldig fint på tross av scooterene og det "bråket" det medfører, som er tilnærmet null forøvrig. En annen tanke jeg får her er at kunnskapen om snøscooter er veldig dårlig..
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.