Gå til innhold
 • Bli medlem

margrø

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  13
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Takk for svar Jeg skal prøve de forskjellige rettene.
 2. Hei Det med bålfyring, må man alltid ha respekt for. Jeg følger ikke loven, men kontrollerer heller selv om det er smart å fyre bål eller ikke Det kommer ann på hvor det er, hvor tørt det er, om det blåser osv. Uansett er det smart å ha vannn i nærheten, slukke bålet nøye, ikke gå fra bålet, ha et lite bål, slukk det når du ikke har brukt for det. Lykke til med bålfyringen
 3. Hei!! Jeg lurer på om det er noen som har forslag til forskjellige matretter man kan lage på bål.
 4. margrø

  Mat på tur.

  kjempebra tips! Dette skal jeg ut å teste...
 5. Takker for svar Hunden skal brukes på lange turer
 6. Jeg har i hvertfall et forslag til en god vinterpose og kansje vår og høst. Ajungilak 5-season. Har den selv, kjempepose. Den er virkelig god å ha på vinteren, men jeg har ligget i den på 0 grader også. Det gikk helt fint, ble ikke for varmt.
 7. Tenker på å skaffe meg en hund. Det står mellom samojed og alaskan malamute, noen som har erfaring med disse hundene.
 8. Jeg har nå kjøpt meg gaupa-soveposen. Er litt skeptisk, men den kostet ikke mer en 149kr, så det er verdt et forsøk
 9. Jeg foretrekker syntetisk pose. Syntetisk pose tiltrekker seg ikke like mye vann som en dunpose. Hvis en syntetisk pose først blir veldig våt tar det alikevell ikke veldig lang tid til den er tørr. Dunpose derimot, tar det en evighet med før den er helt tørr igjen. Syntetisk pose tåler ofte å få noen riper, "kutt" i seg, men hvis det skjer med dunposen kommer det til å dette ut dun, noe som ikke akkuratt er veldig ønskelig, spessielt på lengere turer. Et stort pluss med dunposen, er selvfølgelig at den er spessielt god å ligge i og endel lettere enn en syntetisk pose.
 10. Hei! Jeg er en jente på 14 år. Jeg har akkuratt kjøpt meg en Tyin 5-season sovepose. Den er for varm nå og på sommeren. Jeg lurer derfor på om det er noen som har forslag til en tre-sesongs sovepose. Posen skal helst være lett og tåle noe juling.
 11. Jeg bruker: Leatherman wave Helle Tollekniv Rapala Big Game Hunting Er veldig fornøyd med alle tre!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.