Gå til innhold
  • Bli medlem

Jasman

Aktiv medlem
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Jasman

  1. Noen som vet hvor jeg kan få tak i en Mountain Equipment Moonwalker V i Norge? Mener den ble testvinner i Friluftsliv tidligere i høst... Er det kanskje billigere å bestille denne fra utlandet? I så fall hvor? Hvilke andre soveposer, i samme eller lavere prisklasse, kan måle seg med denne? Trenger sovepose for de kalde vinternettene i telt i tiden fremover.
  2. Prøvde på nytt med 37, og denne gangen ble det både kaffe og nåkka attåt. Takk for hjelpa folkens Det viste seg rett og slett at jeg måtte bruke litt mer polar fuel enn først antatt under forvarminga..
  3. Noen forslag til hvilket munnstykke jeg bør bruke? Prøvde 37, men fikk kun ujevn flamme.. Så langt dårlig erfaring med polar fuel..
  4. Vi snakker n-Heptan og blanding av isomerer.. Ifølge flaska er polar fuel testet og utviklet i samarbeid med kjente ekspedisjonsledere og skal visstnok brenne meget rent. Mener å ha lest en plass at Børge Ousland var med i utviklinga...
  5. Noen som har erfaringer med bruk av Polar Fuel i en omnifuel? Vedlikehold, varighet, effekt og lignende?
  6. Hola! Noen som har vært oppe på Kongen av Dovre i den senere tid og vet hvordan føret er? Vi er en gjeng med lofotinger som skal opp på fjellet straks. Utfordringen er bare at noen av oss vil gå/sykle, mens andre ønsker ta skiene m/feller fatt. Noen som vet når det pleier å passe seg å gå til fots (på barmark) på det fjellet, og når det passer seg å gå på ski? Hvor lenge blir snøen liggende og ikke minst, når pleier det å være bart på snøheimveien? Takkar ærbødigst for alle svar!
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.