Gå til innhold
  • Bli medlem

hofstad

Aktiv medlem
  • Innlegg

    154
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av hofstad

  1. hvis du er på facebook?

    gruppen som heter: Jaktutstyr - Kjøp,Salg,Bytte,Gi Bort!

    legg ut den samme tråden der og du får nok VELDIG raskt masse muligheter for kjøp... ikke akkurat noe stjernespesifike krav du stiller så å finne en slik bør være veldig lett..

    A

  2. nøtter er the shit :D i tilegg er jeg veldig glad i såkalte powerbars.. 400 kcal per 100 g og alt av vitamer og ræl kroppen skulle finne på å trenge.. finn et merke du synes smaker godt :)

    men som sagt.. nøtter= 600 kcal per 100g..

  3. Bestilte 20 selv om jeg tenkte på dette med holdbarhetsdato. Regner med at slike tørrmatprodukter heller har en "Best før -dato". Ingen stor krise om de blir liggende litt over dato altså. :P

    så et program om dette på TV en gang.. da var det snakk om tørrprodukter som var godt ut med over 10 år.. han sa det var mindre smak og de sjekket det i labratoriet og det var ingenting galt med maten.... :)

    vet at Drytech er veldig nøye på det med at de er 100% forseglet og jeg fikk beskjed på XXL at de ville ha alle pakker som ikke var 100% forseglet ved mottagelse i retur...

    A

  4. har syklet endel med sekk, og det går fint det så lenge den ikke er for høy (hindrer nakken slikat du ikke får sett skikkelig.. dette blir utrolig slitsomt etterhvert). vektmessig har jeg ingen betenkeligheter, er klart at det er litt uvant, men det venner du deg kjapt til!

    husk også å stille inn shock, gaffel og luftrykk etter den "nye" vekten din.. ellers blir det nok en tung tur..

    Andreas

  5. Har søkt, og lest om temaet lenge.

    Men ingen tråder som konkluder skikkelig. Og sånn blir det vel med denne også. :P

    :P

    det er "umuilig" å gi en løsning som er universal for alle.. De er jo mer eller mindre like i plass... jeg ville prøvd begge og tatt den som sitter best på ryggen.. skal du drive med jakt hvor du skal bære mye kjøtt er recon definitivt tingen... da prisen ser ut til å være lik ut ifra de prisene du gir ville jeg lukket øynene og tatt den som sitter best..

    A

  6. Jeg har ikke brukt NeoAir mye, men har brukt det nok til å danne meg noen meninger.

    Det største minuset er at bredden. Når du ligger på ryggen faller armene ned på siden; noe som kan være litt irriterende siden du ligger et godt stykke over bakken. Min sovepose er forholdsvis tight så armene blir fanget opp av soveposen. Ulempen med dette er at soveposen strammer seg over magen og mister noe isolasjonsverdi.

    Når det er sagt så er NeoAir meget lite og lett. Du sparer mye plass og vekt. På grunn av dette vil jeg fortsette å bruke NeoAir.

    kjøp large -> den er ganske så mye bredere enn reg. og med.

    A

  7. Det er mange firma i USA som sender til Norge og da trenger du ikke bruke Jetcarrier. Jetcarrier skal jo også ha betalt for jobben.

    Men Jetcarrier er bra hvis du handler fra noen som bare sender til adresser i USA. Jeg har brukt dem flere ganger.

    jetcarrier er VELDIG billig.. jeg sender mye varer fra usa og har spart tusenvis av kroner.. de har også KJEMPEservice :)

    Andreas

  8. personlig er jeg ikke så glad i ve-25 teltet pga formen.. jeg kjøpte mountain 35 i stedet (også tnf) da dette er firkantet..

    hmmm jeg fikk ikke lov til å legge ved bildet av forteltet på 35.. det er større enn v25 og har mulighet for åpning mot venstre og høyre slik som hilleberg teltet.. ha i bakhodet at TNF sine Exped telt i europa blir levert uten silikoniserte sømmer.. dette følger med og du kan gjøre det selv om du ønsker..

    A

    post-8017-13347475368_thumb.jpg

  9. Enig i alt som står over. Så lenge man ikke sovner fra tent brenner er det ganske uproblematisk. En ting å merke seg, er at ved en evt. lekkasje, så lukter man gass lett - når man er våken. Om du sover og boksen skulle lekke vil man sannsynligvis ikke merke det. Jeg setter alltid gasspatroner utenfor teltet før jeg legger meg.

    jeg har bare gass med som reserve eller på korte turer, men stiller meg bak det å sette skiten ut om natten når man sover :)

  10. jeg har brukt neo air i to år nå. både frøkna og jeg bruker disse.. vi lar også hundene ligge/gå rundt på den.. i begynnelsen prøvde vi å holde dem unna, men det ble bare tull..

    det du finner ut etter noen timer på det er at du vil ha MYE mindre luft i den enn du tror... dvs når det ikke er oppblåst til den omtrent sprekker tåler den mye mer også :)

    jeg anbefaller den på det varmeste, men jeg bruker dem ikke om vinteren (just in case) og jeg har med lappesett.. aldri brukt

    og jeg bruker dem bare inne i teltet eller jervenduken

    A

  11. Vi har noen dunposer vi også. Det stikker masse fjær ut fra sømmene i de.

    The North Face. Blir ikke de neste gang :) Finnes andre produsenter vi kan prøve.

    ikke at jeg jobber for dem lengre, men TNF prøver fortiden å gjenopprette tilitten etter det siste oppkjøpet hvor som de fleste vet kvalitetet gikk endel ned.. TNF har alle tilfeller hvor det ikke er åpenbar misshandling fra kunde gitt et nytt identisk produkt eller et bedre.. (som vi sendte inn)

    jeg har vært fornøyd med de fleste av mine produkter, men som du sier, det finnes mye annet spennende på marledet :?

  12. da jeg jobber for TNF fikk vi av og til inn soveposer som lakk endel dun. hvor grensen går vet jeg ikke, men vi sendte samtlige inn og samtlige ble etterfyllt og tettet.. de som var så gamle at de ikke lengre var under garranti, ble fyllt opp etter ønske fra kunden mot en x sum.. mener at det var 3-4-5oo kroner avhengig av mengde (ekspedposer i øverste delen av skalaen).

    A

  13. Jeg må gjenta at jeg foretrekker den gamle typen recon UTEN roterende hoftebelte.

    Skjønner ikke hvorfor det skal være vits å ha roterende hoftebelte.

    Eneste som skjer da syns jeg var at når man kom litt ut av balanse så plutselig roterte sekken litt, og forflytta seg på ryggen.

    Syns også utforminga på den gamle gjør at det kommer mer luft til bak på ryggen så man blir mindre klam og svett.

    Den nye ser mer fancy ut da ! ;)

    der må jeg si meg veldig uening.. hatt begge og etter ei uke med den uten roterende hadde jeg kjøttsår på hoftene.. den roterende følger hoftebevegelsene og jeg har aldri hatt problemer med den nye.. blir da ingen bevegelse mellom hoftene og beltet.. verdt alle pengene det eventuelt koster ekstra for meg ihvertfall

  14. Du har jo også Para Rangeren fra Norrøna stort sett samme sekken men uten ramme og et litt mere "behagelig" bærekomfort spør du meg

    dette er veldig individuelt.. jeg prøvde begge og for min rygg passet definitivt recon bedre.. MEN tror dette er veldig individuelt som sagt..

    A

  15. '

    I så fall bør du gå for Bergans Powerframe 130l, då får du litt større plass. Og sekken har større eigenvekt, 5,2 kg. for Bergans mot 4560 gr for Norrøna.

    Sjølv greier eg meg godt med 85l på tilsvarande turar, så tar eg heller ut treningsutbyttet på høgare fart og lengre dagar. Den store pakkrammesekken tar eg bare fram i reinsjakta.

    det spørs også veldig på kroppsbygningen din.. jeg kan ikke bruke powerframe(ihvertfall ikke de gamle) da hoftebeltene er ALT for kraftige og stive for meg.. likte den ikke i det hele tatt..

    Recon er en drøm å bære..

    A

  16. på så korte turer tar jeg gjerne med meg ganske så god mat.. rondane viltgryte er en favoritt (har glutenallergi så det er en av de få jeg kan spise)... biff, ris (boil-in-bag liker jeg best), pølser på bål.. potetmos til.. all god mat blir ENDA bedre på tur laget på bål eller primus ;)

    så lenge vekt ikke er noe problem gidder jge ikke spise real.. så godt er det heller ikke(pluss at jeg bare kan spise torskegryten og lapskausen..)

    A

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.