Gå til innhold
  • Bli medlem

007tur

Aktiv medlem
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av 007tur

  1. Noen som har erfaring med plaststøvler , f.eks. scarpa T4 , til generelt bruk på fjellet. Skjønner det er flott ned fra toppen , men blir det for stivt til turene hvor det er mest bortover. Andre fordeler er vel varme og muligheter for å tørke innerstøvel. Vekt ?
  2. Nansen er vel i utgangspunktet for brede til spor , eller ? Har etter mye overveielser tenkt å lande på Åsnes Amundsen av den grunn. Noen som har praktisk erfaring med Nansen i spor ( dog spor på fjellet og ikke trikkeskinner i marka ) ?
  3. Apropos Finse. Tenker å prøve nattoget til Finse og gå tilbake østover til Ustaoset eller Geilo. Noen som har gått turen ? Langs Hallingskarvet eller oppå. Geilo blir jo et godt stykke lenger. Hva bør man beregne av tid på de forskjellige alternativ.
  4. Har innstallert 3000 km2 i sensommer. Kjøpte via lommekjent.no. 390 kr er vel ikke helt avskrekkende ? Fortsatt ikke veldig mye erfaring , men synes det fungerer utmerket. Brukt det litt som backup i marka. Til nå kun vært i tenkestadiet noen år mtp ekte frilufts-gps , men har vel tenkt at man har klart seg godt uten i mange år. Dog blir det kanskje en Garmin etter hvert. I mellomtiden er dette veldig kjekt , og nøyaktighet , oppløsning osv er bra. Man kan lagre sine track , få distanse , høydeforskjeller osv. Dog sikkert ikke alle funksjoner som en rendyrket GPS.
  5. ViewRanger fungerer bra. Man får kart fra staens kartverk , 1: 50 000. Betaler for et visst antall km2 og kan selv definere sitt område. Til langturer er batterikapasitet et problem med gps på mobil.
  6. Har god erfaring med Eureka vision CV ( compact version ). God plass med tilnærmet ståhøyde. Egen kabin med myggnetting osv. Kan kjøpes ekstra kabin nr 2. Vekten er overkommelig , gode luftemuligheter og mye lys som gjør det hele noe enklere med barn , mye utstyr osv.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.