Gå til innhold

Aspiranten

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  897
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  3

Omdømmeaktivitet

 1. Liker
  Aspiranten fikk poeng fra Memento mori i Quechua telt - popuptelt med kvalitet?   
  Jeg synes det er ganske bortkastet å slite ut Hillebergteltene mine på bilcamping og som beskyttelse mot solen på stranden, så vi må tåle å se på "festivaltelt" også. Det finnes kvalitetsforskjeller blant produsentene her også, det er jeg sikker på
 2. Liker
  Aspiranten ga poeng til Andrea Owe i En erfaring rikere på det å ha respekt for fjellværet og årstider   
  Hardangervidda september/oktober 2014
   
  En erfaring rikere på det å ha respekt for fjellværet og årstider.
   
  Langtur på Hardangervidda. Lope og jeg drar avgårde med toget fra Oslo S 08.00 på morgenen etter avreise hjemmefra i en fantastisk rød soloppgang.  På perrongen blir vi omringet av fotograferende turister som aldri har sett en hund med kløv før. Mye oppmerksomhet for morgentrøtte to-og firbeinte, hehe. Togturen til Finse er nydelig og Lope er som alltid veldig flink til å kjøre kollektivt. Vi ankommer Finse rundt 12.30 og begynner å gå. Det regner, blåser litt og er tåke oppe i fjellet, men vi smiler bredt begge to. Første utfordring blir brua fra Finse stasjon og over mot jøkulen... Der fossa nemlig vannet no salig og Lope fant det skummelt. Det gikk da til slutt for det. Neste utfordring er sommerbruer som er tatt inn. Dette var jeg forsåvidt forberedt på, men vi brukte fryktelig lang tid på å finne et sted å vade denne første elva da det var mye vannføring. Vi kom derfor ikke særlig langt denne første dagen, et stykke rundt jøkulen på østsiden. Men det gjør ingen verdens ting. Jeg bryr meg svært lite om hvor langt man kommer, hvor fort man har prestert å gå diverse distanser osv, jeg er ute for å være ute og kan like godt være innenfor samme kartrute i en uke. (Jeg synes for eksempel dette kappløpet som pågår hvor det er om å gjøre å gå Norge på langs på kortest mulig tid er helt meningsløst. Jeg har tenkt til å gjøre et prosjekt hvor jeg går Norge på langs på lengst mulig tid. Eller kanskje jeg ikke går Norge på langs i det hele tatt..) Det skal også sies at jeg egentlig hadde en alt for tung sekk, i forhold til at jeg er en ganske spinkel jente, og at det derfor ikke gikk særlig fort. Vi slår leir med utsikt opp mot den mektige jøkulen hvor det buldrer og braker. Herlig.
   

   
  Lope har aldri vært inne i teltet før og jeg hadde egentlig ingen planer om det denne gangen heller. Ikke fordi jeg egentlig har noe i mot det, men hun klarer seg godt ute, har større bevegelsesfrihet og jeg slipper all møkka som da blir dratt inn i teltet. Denne gangen tenkte jeg meg dermed litt om. Hadde det ikke egentlig vært veldig koselig om hun lå her inne med meg? Det er bare oss to, er det ikke hyggeligere om vi er sammen? Hun hadde tross alt vært utrolig flink til både å vade med kløven og til å drepe lemen... Jeg inviterte Lope inn og hun skjønte pent lite. Skal jeg inn der? Dette var jo nesten litt skummelt. Jeg måtte føre henne inn. Men så fort hun skjønte at hun skulle få lov til å ligge der inne i varmen var det gjort. Hun ble med ett et slakt over beina mine. Flink til å breie seg er ho og. (På den annen side har dette ført til at ho i ettertid selvfølgelig har begynt å forvente at hun alltid skal inn i teltet..)
   

   
  Turen videre går fint, dog er det mye krevende terreng i begynnelsen av dette området og det går treigt med oss. Vi er tross alt ute seint på året så mye vann i elvene og en del snø gjør framkomsten en del hardere enn sommerstid. Jeg prøver så langt det er mulig å la Lope klare seg selv, så hun ikke skal forvente min hjelp hele tiden. Et par steder må jeg likevel hjelpe henne da det rett og slett blir for krevende med 8 kilos kløv. Det blir en natt til i telt på veien nedover.
   
   
   Det er lov å være klisje på tur. Det er tross alt en grunn til at noe blir klisje..


  Snøøøøøhh   
  Jeg hadde egentlig ingen planer om å benytte meg av noen av hyttene på denne turen, men etter at det meste hadde blitt gjennomvått bestemte jeg at vi skulle unne oss en tørke/hviledag på Kjeldebu. Jeg møtte to mennesker på denne turen, en kar som var ute å lette etter de siste sauene, disse sauene tror jeg forøvrig jeg fant dagen etter jeg hadde møtt ham, og en kar som fiska i elva nedenfor Kjeldebu.
   


   
  Brua over til Kjeldebu er ikke akkurat hundevennlig så jeg gikk over og venta på at Lope skulle finne ut av dette selv. Tror jeg lå i lyngen i omtrent en halvtime og moret meg med å se henne tenke så det knakte i barken. Mye løping fram og tilbake, mye lyd, og testing av sikre veier over elva, før hun til slutt kastet seg i det og svømte over. Polarhunder er jo ikke akkurat kjent for å være glad i vann, så dette er noe vi trener på. Sprekkeferdig av stolthet kom hun opp på andre sida og tok noen rakkettrunder i lyngen. Hytta fikk vi for oss selv og jeg mesket meg på joikakaker og diverse etter å ha raidet matboden. Jeg bestemte at vi skulle ha en hel hviledag dagen etter, dermed to netter på hytta. Det skulle vise seg å bli tre. Her ble vi nemlig sittende værfast. Det var jo forsåvidt godt at vi satt værfaste her og ikke i teltet, men nå fikk jeg beskjed om at et skikkelig væromslag var på vei. Mobilen bruker jeg svært lite på tur, ikke hadde jeg dekning heller, men et siste krampetak fra batteriet etter oppvarming mellom hendene gjorde at jeg fikk mottatt denne værmeldingen før mobilen døde. Hadde forøvrig allerede kjempet en tapper kamp mot aggregatet jeg mot all forventning fant på utedassen, men den var tørst og jeg hadde intet å tilby..
  Jaha, jeg hadde jo mye større planer for turen enn at jeg skulle gi meg nå, men sannheten var at vintern var rett rundt hjørnet og jeg risikerte å bli sittende fast for godt om jeg ikke kom meg ut av fjellet nå. Jeg hadde tydeligvis undervurdert avstandene i dette området, eller overvurdert min hurtighet/bærekapasitet. Jeg må si at når det er lagt opp til at avstanden Finse – Kjeldebu er en helt overkommelig dagsmarsj, er ikke det medberegnet tung sekk og dårlig vær. Jeg tør påstå at jeg er i temmelig god form. Jeg hadde jo egentlig planlagt å komme meg helt sør til Blåvarden hvor jeg så skulle vende nesen nordover igjen og ta sørsiden opp mot Ustaoset. Slik ble det altså ikke. I ettertid føler jeg at jeg egentlig fikk dekket en veldig liten del av vidda, men igjen, det er vel egentlig ikke så viktig.
   
  (det er desverre mangelfullt med bilder fra de siste dagene, da kameraet gikk tom for batteri..)
   
  Så, da dagen kom for å komme seg ned fra fjellet var det meldt forholdsvis rolig på morgenen før vinden og snøen skulle komme utover dagen og fortsette de neste dagene. Planen ble derfor å gå over fjellet og ned til Dyranut ved R7 hvor jeg skulle prøve å haike til Haugastøl. Jeg hadde jo ingen mulighet for å sette på alarm, så jeg satset på å våkne til dagslyset. Lys var det derimot dårlig med morgenen etter og jeg våknet ikke før 08.00. Vasking av hytta i racerfart og avmarsj. Dette skulle vise seg å bli en fantastisk fin tur over fjellet, sett bort i fra stresset med å komme meg ned før uværet slo til. Jeg hadde lagt igjen mye tørrvarer og lignende på hytta så sekken var betraktelig lettere, kombinert med tidspresset tilbakela jeg denne avstanden på meget kort tid hehe. Det blåste opp så og si i det jeg vandret ned mot Dyranut som jeg visste var stengt. Jeg sjekket alikevel alle dører om det skulle være et rom som sto åpent for nødsituasjoner, det var det ikke. Jeg haiket i omtrent to timer før jeg fikk napp. Mange syns det var fryktelig morsomt at jeg sto der med tommelen ut, og vinket og smilte ivert til meg. Det hele var en litt merkelig situasjon da jeg ikke akkurat følte det var noen nød der og da, været var tross alt fortsatt overkommelig, og å haike er jo ikke noe man gjør på daglig basis. Følte meg i det hele tatt ganske tåpelig og hadde mest lyst til å bare fortsette å gå og finne en fin leir.
  Etter disse to timene stoppet da til slutt en svært hyggelig mann. Jeg følte meg litt til bry der jeg sto med søle til opp i armhulene og pekte bort på lasset med ryggsekk, bikkje og kløv, som jeg så fint hadde plassert litt utenfor synsvidde for bilene.. Alt like vått og grisete. Særlig godt luktet jeg nok heller ikke. Han trodde nok først det bare var meg og jeg så ansiktet hans dra seg litt i det han så lasset mitt. Han tok oss likevel med i sin superene leide jobb-bil. Det viste seg at han var biolog og var på jobb i området for å ta vannprøver, angående lemenåret, i et førsøk på å prøve å kartlegge bestanden. Dette var jo superinteressant og jeg ble med på hans videre ferd før vi endte opp i Haugastøl. Vi hadde en meget hyggelig tur over vidda, og mens jeg tvilte på om jeg hadde tatt det rette valget ved å bryte turen, fikk jeg det snart bekreftet da himmelen skiftet til svart akkurat der jeg hadde gått bare et par timer før.
  Så kom vinteren i fjellet. 
   
  Den ene dagen med skikkelig fint vær var hviledagen. 
   
   
  Så, det var enda en humpete turraport fra meg, men sånn er jeg, det er morro når ting går litt på skeis. Fantastisk hadde vi det uansett
   
  Andrea
 3. Liker
  Aspiranten fikk poeng fra Nordhauk i Ryddige barduner   
  Jeg drar strammedingesten helt opp, på den måten blir hver bardun en halvparten så lang løkke. Jeg har enda ikke klart å floke det til med denne løsningen, og jeg stapper tarp og telt rett nedi posen.
 4. Liker
  Aspiranten fikk poeng fra dseed i Villmarksfilmer/dokumentarer   
  Noen av de vakreste bildene som er tatt fra luften:

  Skjult lenke - logg inn for å se den

  Nydelig film også, med ett viktig budskap.
 5. Liker
  Aspiranten fikk poeng fra Abnorm i Kort men inspirerende klatrefilm   
  Jeg synes denne var kjempebra, og ble mer enn litt inspirert til å starte med klatring. Veldig flott fotografiarbeid kommer som kronen på verket.
 6. Liker
  Aspiranten fikk poeng fra Nordhauk i Alenetur - hvorfor reagerer folk?   
  Mange av de aller sterkeste turopplevelsene mine har jeg nettopp hatt helt alene.

  Ingen som maser, ingen som krever oppmerksomhet, ingen som forstyrrer. Bare en selv, og ett helt fantastisk landskap.
 7. Liker
  Aspiranten ga poeng til Þróndeimr i Dagens bilde, med muligheter for bildekritikk/tips   
  Hvilket hdr-program bruker du? Har samme problemet selv om jeg tar mange bilder (bruker photomatix). På det bildet er bare 2 bilder lagt sammen, ser jeg skrev 5, men det er feil for det bildet ble seense slik ut:


  Så vet ikke om jeg har så mange tips, er rimelig ny på hdr selv.  Har en plan om noe sånt ja  Ble tatt i hulene som ligger ved svingen i Roald Amundsens Vei (over Ilsvika/Bynesveien), du får ta deg en tur å sjekke det ut om de ikke har smeltet eller rast sammen nå da.
 8. Liker
  Aspiranten fikk poeng fra mindviruz i offpistforbud?   
  Når skredfaren er 4 så holder man seg hjemme eller kjører slakere skråninger. Så enkelt er det!

  Å bryte denne enkle regel er ikke å nyte det naturen har å by på, det er å vise ens familie at en er dum og kun tenker på seg selv.
 9. Liker
  Aspiranten fikk poeng fra seven i offpistforbud?   
  Når folk, etter å ha sett kameraten bli tatt av skred, og deretter funnet ham med utstyret sitt, og dette i et område hvor folk fraråder kjøring pga. stor skredfare - insisterer ovenfor redningsmannskapene at de skal kjøre ned resten av den skredutsatte skråningen på egenhånd - ja, da er det på høy tide med ett forbud for kjøring der, for turistene er åpenbart ikke mentalt modne nok til å ta avgjørelsen selv.
 10. Liker
  Aspiranten fikk poeng fra Kjell Iver i offpistforbud?   
  Når folk, etter å ha sett kameraten bli tatt av skred, og deretter funnet ham med utstyret sitt, og dette i et område hvor folk fraråder kjøring pga. stor skredfare - insisterer ovenfor redningsmannskapene at de skal kjøre ned resten av den skredutsatte skråningen på egenhånd - ja, da er det på høy tide med ett forbud for kjøring der, for turistene er åpenbart ikke mentalt modne nok til å ta avgjørelsen selv.
 11. Liker
  Aspiranten fikk poeng fra Ranglefant i offpistforbud?   
  Når folk, etter å ha sett kameraten bli tatt av skred, og deretter funnet ham med utstyret sitt, og dette i et område hvor folk fraråder kjøring pga. stor skredfare - insisterer ovenfor redningsmannskapene at de skal kjøre ned resten av den skredutsatte skråningen på egenhånd - ja, da er det på høy tide med ett forbud for kjøring der, for turistene er åpenbart ikke mentalt modne nok til å ta avgjørelsen selv.
 12. Liker
  Aspiranten ga poeng til KSund i Skal vi prøve oss på en fotokonkurranse i 2013?   
  Godt initiativ med konkurranse!
  Men et lite innspel når det gjeld bildebruk og rettigheter.
  Mange konkurranser har som regel at "alle insendte bidrag kan bli brukt av arrangør" eller liknande fraser. Dette medfører at deltakerne sier frå seg alle rettigheter for eventuelle bileter, sjølv om dei ikkje blir brukt i første omgang.

  Anbefaler å forandre til: "Arrangøren har rett til å bruke alle premierte bileter for promotering av konkurransen og fjellforum i framtida".

  Konkurranser der eg evt gir frå meg alle rettigheter til bileta mine, deltar eg ikkje på.

  Just my 2 cents
 13. Liker
  Aspiranten ga poeng til Þróndeimr i Dagens bilde, med muligheter for bildekritikk/tips   
  Brukte telys og satt de bak stalagmittene, så tok jeg 5 bilder i ulik eksponering (iso 100, f4, 3sek-30sek) og satt de sammen som ett hdr bilde. Tok bildet i hulene oppe i ila-svingene.
 14. Liker
  Aspiranten ga poeng til stianmedsekken i Dagens bilde, med muligheter for bildekritikk/tips   
  Her er et bilde fra innspillingen av En naturlig helaften som gikk på tv i går. Var så heldig å få være med de på innspillingen som en del av premie fra fjellfilmfestivalen. Det var litt av en produksjon og en meget koselig gjeng, bare å betale lisensen med et smil Flere bilder og historie fra turen her:
  Skjult lenke - logg inn for å se den
 15. Liker
  Aspiranten ga poeng til virrma i Et halvt år på tur med en seksåring - stem på meg!   
  Jeg har luftet noen tanker rundt dette i en tidligere tråd, og nå er det avgjort. Jeg har søkt og fått et halvt års permisjon, og fra uke 8 har 6-åringen og jeg et halvt år til egen disposisjon. Vi kommer stort sett til å holde oss i Norge og vi satser på variasjon og mulighet til å tilpasse oss til vær, føre og lyst. Det blir skiturer, sykkelturer, fotturer og kanoturer, lange turer, korte turer, telt, hytter, snøhuler og åpen himmel. Noen ganger blir det litt ambisiøse turer fra A til B, andre ganger kommer vil til å ligge i ro i et område til vi blir leie. Noen ganger får vi selskap på tur, noen ganger besøker vi venner og noen ganger er vi alene. Innimellom alt dette drar vi hjem, vasker klær og treffer venner og familie.

  Høres dette planløst ut? Jeg kan love at min mentale liste over turer jeg kan tenke meg å gjennomføre langt overstiger den tiden vi har tilgjengelig, men jeg jobber hardt med å ikke ha for store ambisjoner eller planlegge for mye. Noen eksempler på mulige turer kan nok være greit likevel. Disse står ganske høyt på lista mi pr i dag.
  Hardangervidda fra Finse til Haukeli på ski


  Det er alt for langt mellom hyttene for en seksåring, så vi baserer oss på telt. Jeg jobber litt med å få lånt en trekkhund.En bamse som kan lunte av gårde med tungt lass i rolig tempo hadde vært supert på en tur som denne. Børgefjell


  Vi drar til Børgefjell hvert år, så det blir garantert en tur i år også. Jeg håper at vi kan få til en vårskitur i tillegg til den vanlige sommerturen, og ser for meg å starte fra Leipikvatnet og overnatte noen netter på Orrvasshytta. Så får vi se an vær og føre videre. Andøya


  Morfar kom fra Andøya, og jeg har bare vært der på et kort besøk i ungdommen. Nå har jeg lyst til å utforske stedet litt ordentlig. Jeg håper å få låne huset som fortsatt er i familien og bruke det som base. Fiske, sykkel og fotturer er vel stikkordene. Finnemarka


  Muligens litt mindre eksotisk, men nettopp derfor har ikke turen blitt gjennomført enda. Denne frister både sommer og vinter og akkurat nå ligger det an til å bli den første turen vi tar i februar. Kjørte løyper og bål i vinterskogen frister!
  Jeg har laget en blogg der jeg presenterer oss litt nærmere og skal legge inn turrapporter og så videre etterhvert. Hvis dere vil lese mer finner dere den på Skjult lenke - logg inn for å se den

  Berghaus har en konkurranse der de deler ut et stipend til en ekspedisjon som skal gjennomføres i 2013. Stipendet er på 10 000 kr og 20 000 i utstyr. Det er plukket ut 12 finalister, og vi er en av dem! Et viktig kriterium er antall likes, kommentarer og delinger man får på sin presentasjon. Derfor ber jeg dere pent: Kan dere gå inn på Berghaus sin side på Facebook og stemme på oss? Stipendet deles ut på julaften, og vi ligger såpass bra an at jeg har håp om en skikkelig julepresang i år.
 16. Liker
  Aspiranten ga poeng til Humle i Bruk av jervenduk om vinter   
  Prøv det hjemme på balkongen først, eller i nærmeste skogholdt ...fryser du der, kommer du garantert til å fryse på fjellet. Grei måte å teste utstyr på uten å risikere liv og lemmer
 17. Liker
  Aspiranten fikk poeng fra Sivert. i ØDEmark   
  Det du spør etter finnes ikke.

  De få områdene som kunne vært slik, inneholder tomme brusflasker, batterier, real turmat poser, hermetikk, patroner etter rypejegere, glasskår etter reinsjegere rundt koiene, ogsåvidere. Jeg har gitt opp å finne villmark i Norge, selv i nasjonalparkene. Noen nordmenn er rett og slett bare skikkelige svin...

  Det er viktigere å finne ektefølt naturglede i de små lommene man kan finne rundt omkring.
 18. Liker
  Aspiranten ga poeng til Grimner i Nye kart i plast 1 : 50 000 !!! Blir vel en "HIT" regner jeg med ??   
  Rosen først: at Nordeca er aktive på et lite Internett-forum er meget bra. Det er bra at dere prøver å rette opp feilen; bedre sent enn aldri. God styring av pressen også - ikke at det krever stort i våre dager.

  Det der er en formulering jeg hører hele tiden.
  Fra det offentlige betyr det stort sett at "vi håper dette snart er glemt slik at vi kan fortsette som før".
  I det private betyr det at noen ledere har byttet kontor og at vi håper dette snart er...

  Dette er et internt Nordeca anliggende og ingen har uten videre krav på detaljer her, men om dere kunne være en smule mer konkrete? Har f.eks ansvaret for e-post-kontoen for kundehenvendelser gått fra ingen til noen?

  Jeg mener ikke dette som en fornærmelse (eksemplet over er ikke tatt ut av luften), snarere som et vennlig hint til et firma som ser ut til å prøve å være åpne, om å fortsette på den veien.


  For øvrig: bokhandlere prioriterer kart lavere enn bøker, så at disse kartene er i salg ennå forbauser meg ikke. Så enten må Nordeca fysisk få folk ut i butikkene eller få avisoverskrifter som synes.
  Regner for øvrig med at alle Fjellforum brukere som ser disse kartene river dem ut av hyllene.
 19. Liker
  Aspiranten ga poeng til nomore i Nye kart i plast 1 : 50 000 !!! Blir vel en "HIT" regner jeg med ??   
  Noen kommentar til at kunder har kontaktet dere for mange måneder siden, uten at dette ble tatt tak i da?
 20. Liker
  Aspiranten fikk poeng fra hrt i Kristoffer Clausen og ett år i villmarka   
  Det er "greit" fordi han fremdeles var ute i mer enn 10.5 måned og levde av det han fant i naturen. Er det likevel egentlig greit? Nei, men jeg og mange fler reagerer på hvor voldsomt dere overreagerer.

  Som jeg sa, så har han nok en del tusen bøker og et huslån å betale. Boken er kjempebra, og det er kun to parter som er løgn. Resten er meget bra, og verdt en lesning. Til halv pris - løp og kjøp

  Han har ødelagt sine sjanser for lignende prosjekter i fremtiden. Han er likevel en dyktig jeger og leverer interessante filmer. Og nettopp av de grunner vil jeg vurdere å kjøpe mer fra ham.
 21. Liker
  Aspiranten fikk poeng fra hrt i Kristoffer Clausen og ett år i villmarka   
  Jeg gav bort boka i julegave etter at det påståtte jukset hans kom frem. Det eneste dumme han har gjort, var å tie stille. Jeg skjønner godt at han ikke har råd til å brenne opp 10.000 bøker og trykke opp nye med en forklaring. Han har jo et huslån som skal betales han også...

  Kjøper gjerne flere bøker og gir bort i gave, han er flink til å skrive, og jeg måtte selv lese hele boka i et strekk. Tror klokka var rundt 04 før jeg klarte å legge den fra meg (jeg var nødt, det gikk tom for tekst å lese...). Unntaget løgnen om hans reinsjakt så er det en meget god bok, og fortjener å bli solgt som det også
 22. Liker
  Aspiranten ga poeng til nomore i Nye kart i plast 1 : 50 000 !!! Blir vel en "HIT" regner jeg med ??   
  Ikke fornøyd - men flott at det endelig er litt respons fra dere.

  Var for øvrig i en av butikkene som selger kartene deres i dag og plukket med meg fire kart som eg leverte til butikksjefen.
  Som på ingen måte var klar over at disse var tilbakekalt. Og som heller ikke fant det særlig viktig å ta de ut av butikken.
  Men eg fikk overtalt henne.

  Kanskje purringen bør tas pr telefon?
 23. Liker
  Aspiranten ga poeng til Nordeca Kart i Nye kart i plast 1 : 50 000 !!! Blir vel en "HIT" regner jeg med ??   
  Ang tilbakekalling av kart.

  Nordeca har nå tilbakekalt 3000 kart i Norge-serien. Dette gjelder som kjent ti kart på vestlandet med feil UTM sone.

  Tilbakekallingen er effektuert ut til alle forhandlere, og det er også sendt purring til de forhandlere som ikke har byttet kartene sine hos oss.

  Dersom du har et kjøpt et kart med feil UTM sone, ber vi deg ta kontakt med utsalgstedet for ombytte. Dersom de ikke har kart du kan bytte til, send en epost til post@nordeca.com

  Nordeca beklager at kartene ikke har blitt tilbakekalt tidligere. Det er flere faktorer til dette, og vi har etter nøye gjennomgang av våre rutiner rundt dette påpekt mangler vi nå har rettet opp.
 24. Liker
  Aspiranten ga poeng til TEEDJAY i Packraft-venner   
  Hei.
  I fjor kjøpte jeg en packraft og passende tilbehør. Fantastisk artig liten farkost som gir helt nye muligheter når det kommer til måten en ser på et kart på. Har vært på flere turer der det har vært 50/50 bæring/padling, og de turene hadde vært vanskelige å gjennomføre uten den lille båten.

  Jeg har bare ett problem med packraften:
  Ingen av mine venner har. Derfor blir alle packraftturer soloturer.

  Er det noen som er i samme "båt" (packraft), og kunne tenkt seg fellesturer med packraft?
  Jeg bor på vestlandet så de mest aktuelle områdene for meg er sørvestlandet, Hardangervidda, Etnefjellene, og deromkring.
 25. Liker
  Aspiranten fikk poeng fra Helge.R i Kristoffer Clausen og ett år i villmarka   
  Vi følte oss jo lurt, men etterhvert gikk både verden og Clausen videre. Og det er det som er poenget her. Kristoffer har fått sitt rykte ødelagt for all fremtid, og hans troverdighet er vesentlig redusert. Han vil nok trolig aldri kunne kjøre et lignende prosjekt i fremtiden, eller tjene like bra på sine jaktfilmer nå som før. Derfor mener en del av oss at drittkastingen nå kan ta slutt.

  Det er litt teit å fremdeles kalle ham kjeltring, så lenge etter at han så til de grader har måttet gjøre bot for løgnen. Forsvarer vi det han gjorde? Nei, men vi sier nok er nok til dere som ikke klarer å la det ligge, lenge etter at resten av landet har gått videre.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.