Gå til innhold
  • Bli medlem

Eddie Vedder

Medlem
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Eddie Vedder

  1. Har selv brukt stormkjøkken med gassbrenner, og er veldig fornøyd - så du har gjort et bra kjøp I kaldt vær(ned mot null grader) fungerer gass derimot dårlig (merker den mister effekt under 10 grader). Bruker primus sine bokser som er four season, og dette er vel mildt sagt villedende når vi bor i Norge.. Å snu gassboksen opp ned hjelper. Ved å riste boksen får man også mer effekt, dog noe slitsomt dersom du skal koke poteter Er frekk (og freidig) nok til å komme med et spørsmål; Når det er kaldt, og gassen er tregere - betyr det da at gassen varer lengre, eller avgir den like mye gass, mens effekten blir dårligere (mindre betalt for pengene?)
  2. Det går båt til Røavassdraget. Enten tar du Fæmunden som er rutebåten eller så kan du ta taxi-båt (privat). Fiskekort kjøper du på www.inatur.no. Når det gjelder telt, så anbefaler jeg det på det sterkeste! Myggen i Femundsmarka er noe herk i det tidsrommet du skal på tur, og da er det behagelig med en myggfri sone. Dersom dere satser på gapahauk, så ville jeg isåfall gjort meg kjent med de åpne koiene som ligger i området. Da kan dere søke ly og få tørket klær dersom det skulle bli skikkelig drittvær. Hvor mye mat dere trenger for ei uke er jo veldig individuelt.. Sats på havregrøt, brød eller knekkebrød til frokost. Sjokolade og nøtter passer bra til lunsj, mens middagen bør dere få fanget noen fisk til. Fisk + potetstappe eller ris er da en mulighet. Mange liker også Real turmat, men det er etter min mening både dyrt med tanke på energi-innhold og smak...
  3. Gratulerer med en flott side! Layouten er tiltalende, og siden er enkel å navigere på. Når jeg er inne på "slike" sider, ønsker jeg å vite mest mulig om grunnleggerne - altså dere to gutta. Skriv gjerne litt om hvem dere er, (alder, går dere på skole, studerer dere? osv..). Det er viktig å by på seg selv, slik at folket kan identifisere seg med dere. Selv går jeg lærerutdanningen, og bare det å vite at Lars Monsen også har denne tittelen godt plassert i bokhylla gir meg enorm inspirasjon! Dere skriver: "Vi prøver å formidle over et stort spekter, og håper vi kan treffe de fleste friluftsinteresserte.". Betyr dette at det kun er deres opplevelser og turrapporten som skal presenteres, eller er dere åpne for å publisere andres turrapporter også? Igjen, gratulerer med en flott side, og lykke til videre Husk å få filmet alle turene - filmene er fantastisk inspirerende! - Eddie
  4. Norge er et land med store variasjoner i klimaet. Dersom man er på tur året rundt, betyr det selvfølgelig at man har dobbelt opp av mye utstyr som i utgangspunktet har samme formål. Når man har nok utstyr får være opp til hver enkelt, men det er klart; mye av utstyrshysteriet er med på å skape forestillinger om at man "må ha" en hel del utstyr for i det hele tatt å komme seg ut på tur. Anbefaler alle å se "Snøhulemannen". Han har mye fornuftig å formidle da det kommer til forbruk av både mat, klær og diverse utstyr.
  5. strebus85: Bra du likte initiativet Du er ikke arrogant når du henviser til en bok som ikke er en tur- eller reisebeskrivelse. Vi på Fjellforumet har mye til felles, og dersom du liker en bok, er det stor sannsynlighet for at andre her også gjør det Nydelig at det allerede har kommet tre "nye" bøker, siden jeg la meg i natt I likehet med "AskBurlefot" har jeg også lest "Den tredje mann - beretningen om Hjalmar Johansen" og anbefaler den på det sterkeste! At en så stor (ikke høy:P) mann har gått i glemmeboken til de aller fleste er en skam!
  6. Dette er en tråd for oss som liker å lese bøker om natur- og villmarksliv. Del dine boktitler med oss! Eksempel på hvordan dette kan gjøres: Boktittel: Norge på langs - Ett år på vandring i villmarka. Forfatter: Lars Monsen og Trond Strømdahl. Utgivelsesår: 2005 (revidert utgave, 2. opplag). Omtale: Et "must" for alle som sysler med tanken om å gjennomføre en lang ekspedisjon. Boken tar deg med på en fantastisk reise fra Grense-Jakobselv i nord til Halden i sør. Ideen, planleggingen, gjennomføringen og andre tanker rundt prosjektet er godt beskrevet. Holder vennskapet stand i 365 dager? Håper folk følger opp!
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.