Gå til innhold
  • Bli medlem

helgell

Aktiv medlem
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av helgell

  1. Sjekk Åsane Jeger & Fiskeforening, dei har ei veldig bra bane. Den ligg litt før Ytre Arna, nær Gaupås. Trur den er åpen for ikkje-medlemmer og. http://62.97.204.75/asanejff/index.php
  2. Kvifor bør ein unngå akryl? Er det berre i hovudplagget, eller er det sjølve stoffet du tenkjer på? Veit at ull nok er best, men akryl er jo ofte blanda inn pga slitestyrken.
  3. helgell

    Mat på tur

    Huskar ikkje heilt, men kan finne ut av det. Edit: Frå 239 til 279 for 2500gr. Sjølv brukar eg å lage klar blandingar med havregryn i zip-lock posar, og ha med tørrmelk til å blande inn i potetmos, risgraut.
  4. Fersk fisk er no så mangt. Fisken kan vere god etter fleire dagar dersom han er behandla riktig. Og dårlig etter kort tid dersom han ikkje blir behandla rett. Det er gjerne betre å sjå på kvaliteten på fisken enn fangstdato.
  5. helgell

    Mat på tur

    Innvandrerbutikker har som regel tørrmelk i større kvanta enn det du får på Rema, Rimi etc. (2500gr trur eg største kjem i) Dersom du brukar eindel (og eg syns det er gull på tur) kan det lønne seg å handle der. Anna lett turmat er potetmos på pose, ris kan og vere greit.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.