Gå til innhold
 • Bli medlem

Svein-Rune

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  15
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Det er snøfritt på Stølsvatnet og innover mot Solrenningen. Snøen ligger på rundt 8-900 meter. ikke noe problem å gå innover mot Åsedalen heller. Fine forhold.
 2. Hei. Noen her inne som har vært på tur i Matrefjellene i det siste? Lurer på om snøen er vekke i området Kalvedalshytten og nordover?
 3. Fantastisk! Ser bra ut! Mye må ha forsvunnet på 2 uker, tenker nemlig å bruke kanoen for første gang på fjellet i år. Har prøvd å få svar fra Bergen turlag men får uklare svar. Når det gjelder Solrenningen så åpner den nye hytten 1 Juli, men sikringsbua er åpen fortsatt.
 4. Hei! Nå nærmer det seg fort årets tur, og jeg håper noen her inne har vært i området stølsdammen mot Åsedalen i det siste og kan fortelle meg forholdene der nå? Er isen vekke og snøen smeltet? Hvis ikke må vi prøve alternative steder
 5. Dri3 har en vannsøyle på 20000 mm mens Gore-Tex opererer med 28000 mm og oppover.. Så på papiret er Gt bedre. Har teste dri3 i skikkelig regnvær i en lengre periode, og oppever GT som bedre på mange måter.. både ventilering og vanntetthet.
 6. Noen som har vært der i det siste og sjekket forholdene?
 7. Vi hadde en kjempefin tur inn til Kalvedalen ifjor på samme tid med telt og fiskestang! Masse fisk rundt 200-300 gram og ikke noe snø. Fiskekort er ikke nødvendig nesten noen av de stedene der, men jeg sendte en Mail til Bergen turlag og fikk en oversikt over hvor det var lov å fiske uten kort og hvor det var påkrevd. Området rundt Stussdalen og Tverrvatnet er fritt fram
 8. Sumo 95 er etter min mening en kjempesekk. Var en del barnesykdommer når den kom ut, men det er nå rettet opp i. Fungerer veldig bra med tung oppakning, og masse fine praktiske løsninger på den. Slitersterk og enkel justering av rygglengden på den. Alt i alt kjempefornøyd!
 9. Hei! Er det noen her som er kjent i Matre fjellene? Lurer på å ta turen innover fra Stussdalen mot Kupevatnet? Noen som vet noe om snøforholdene der nå? Tenker å reise om ca 2 uker. Evt noen andre gode tips i dette området? Glad i å fiske, så det bør helst være et bra fiskevann i nærheten.
 10. Evt noen andre områder rundt Bergen? bergsdalen ol?
 11. Falketind sekken er den som er nærmest utseendemessig og er en ypperlig erstatning. Bra vannavisende og rent og fint design.
 12. Hei! noen som er kjent med snøforholdene i Stølsheimen i år? Vi har jo hatt mye snø ved kysten i år.
 13. Hei! Prøvd Odin 80 selv. Sånn passe fornøyd med den! Bedre erfaring med Hagløfs oxo 75 liter. Koster litt over 2000 og har en mye bedre bærekomfort og løsninger! Bruk heller litt ekstra på sekken så vil du garantert ikke angre på dette seinere.
 14. Takk for svar! Ser også andre bilder du har inne at det er sommerføre på den tiden hvis det sesongmessig er lite snø Har jo snødd litt og vært kaldt i det siste, men får ikke håpe at det betyr så mye!
 15. Hei! Noen som er godt kjent med fiske i området Berdalen mot Åsedalen? Vi tenker oss ut på tur i midten av Juni og lurer på om dette er snøfritt på denne tiden av året. Har vært der tidligere, men da har det vært i August mnd. Evt noen andre områder i Stølsheimen som er bra på den tiden av året? har prøvd Matre og den siden før og vært veldig fornøyd.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.