Gå til innhold
  • Bli medlem

brannmann

Aktiv medlem
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om brannmann

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Flasken lå riktig, og jeg har prøvd å tenne på med flamme inntil dysen, men reagerer ikke. Fatter ikke hva som kan være galdt. Har jo fyrt opp mange andre primuser før.
  2. Prøvde min nyinnkjøpte omnifuel idag. Alt gikk greit til å begynne med. Etter et par minutter stoppet den plutserlig. Skjønte ingenting, men den nektet å tenne igjen. Etter at den var avkjølt, prøvde jeg å forvarme igjen. Det kommer bensin ut av dysen(og ja jeg bruker 3,7 dysen)Bruker renset bensin. Når flammen holder på å slukke prøver jeg å åpne, men alt slukner. Er ikke antydning til å tenne. Det kommer trykk ut av dysen, men ser ingen sprut(ikke vet jeg om man skal se det heller??). Hva kan være feil? Evt hva gjør jeg feil? Stenger noe for eller(rart da det kommer stråle ut av dysen før man skal forvarme) Ble en fisketur uten kaffe og det håper jeg er siste gangen
  3. Der tar du feil. På Intersport solgte de Renset rødsprit. Så litt rosa ut. Åpet ikke for å lukte på men regner med det var rødsprit iallefall. Regner med den er tilsatt noe slik at den ikke er noe særlig å drikke Så jeg mente ikke RENSET BENSIN. Syns det er værre med at ansatte på en slik butikk selger noe som ikke passer seg å benne på primusen. Skulle ha hatt sparken
  4. Lurer litt hvordan det er med lukt hvis man er uheldig å søle med 4 takts bensin i forhold til renset bensin. Noen forskjell? Fikk forklart at renset bensin ikke luktet når den tørket. Stemmer dette? En fordel hvis innholdet skulle renne ut.
  5. Renset bensin går helt topp det, det er derimot renset sprit som du først spurte om og det er vel ikke å anbefale å bruke.
  6. Ante meg hvordan svaret ble, men fruen hadde fått anbefalt dette på XXL da hun var og kjøpte den. Var der selv idag og de mente det var helt greit å bruke det. Hvorfor bruker dere ikke renset bensin? ER det pga prisen eller fungerer miljøbensinen bedre? Er ikke miljøbensinen tilsatt olje? ER dette bra da?
  7. Hår fått en Primus Omnifuel i bursdagsgave. Sammen med primusen fikk jeg en liter med renset sprit. Det jeg nå lurer på om dette funker ? Kan ikke finne noe informasjon om dette. Spriten brenner vel uten flamme Hvis det nå er mulig å bruke renset sprit, hvilken dyse skal man bruke. Ser fram til å komme igang med å bruke denne primusen. Får positive tilbakemeldinger på den.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.