Gå til innhold
  • Bli medlem

morten183

Aktiv medlem
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

4 Neutral

Om morten183

  1. Det er ikke mellomlaget som er problemet men ytterlaget som ofte er det vi kaller skalljakke. De"puster" ikke godt nok. Før fantes det jakker i mikrofiber (norrøna telemark) som var vindtett og pustet godt. Skalljakker er i prinsippet ubrukelige vinterstid.
  2. Huff dette var mye hustrig lesing. Med goretex som kondenserer, blir iskald dersom man stopper opp, bommull som aldri tørker og blir blytung dersom den blir våt. Noen må stoppe og riste rimet av fra innsiden av disse skalljakkene (goretex dermitex og hva de heter) når det blir kaldt. Jeg ser noen nevner mikrofiber som er det absolutt det beste for de fleste forhold. Det er det!! Det et helt vintett, det puster extremt godt, det er lett, blir det vått/fuktig blir det ikke tungt og det tørker raskt. Selv på kalde vintersdager er et lag med tynt superundertøy under nok. Når en raster er det ikke kaldt eller fuktig. Mitt inntrykk er at dess mere fancy navn; Grotex, Dermizax , Teryx, G1000 etc dess mere ubrukelig er det. Alle helt ubrukelige på fjellet om vinteren. Norrøna lagde et veldig godt produkt en gang i mikrofiber. Dette var en anojakke, lang nok, med store lommer og uten for. Min var rød med svarte skuldre. Jeg tror den hette noe slik som Norrøna Telemark, kan det stemme? Jeg kjøpte den ca 1997?? Den har vert utslitt veldig lenge men fortsatt finner jeg ikke noe som er bedre enn den. Nei, la meg bare få tilbake en jakke som den fra Norrøna, og la meg slippe disse skalljakkene, jeg fryser bare jeg hører ordet.
  3. Bivakk 2 er ypperlig. Gortex er det beste matrialet som teltduk. Det er synd det ikke lages telt med gortex. Kondens er ukjent fenomen i gortextelt. Har brukt gortextelt mye både sommer og vinter. Største fordelen med Bivuakk et at det er veldig lett. De er lite pass inni men det er tørrt. Har laget et par extra buer i tynn glassfiberstenger, det gjør at volumet inni er større.
  4. Fisken skal trekke til den løsner fra ryggbeinet, ikke lenger Morten
  5. Bruk litt plumbo i ståltermosen,den blir som ny.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.