Gå til innhold
  • Bli medlem

Storsveen

Passivt medlem
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Noe feil formulert der ja, men ja skal prøve å ikke fyre opp teltet. Mer type sette opp telt og så fyre primus.
  2. Takk! Flott svar, ja vi har kart og kompass og er nådelunge drevne i dette feltet. Teltet er godt helårs telt. Formen er ganske så bra. Følelsen er god, og vi har med mat for en ekstra natt i tilfelle vi blir borte til søndag. Om været blir for ille er det bare å fyre opp telt og primus så fort som mulig! Takker igjen for et godt svar.
  3. Hei, nå at det var en del innlegg om Finse og området rundt, men like så greit å lage en egen. Jeg og en kompis (noe mer uerfaren enn meg) har tenkt oss turen fra Finse til Geilo. Er dette lurt med tanke på at vi aldri har gått en sånn tur alene før? Er med i Heimvernsungdommen og vært ute vinternætter med telt og sånn, men aldri en slik tur som dette. Vi har lagt opp løypa og har gode ski. Det blir sekk og telt. Beregna ca. fra torsdag til lørdag. Holder dette? Eller er det helt høl i huet at vi tar turen? Vi skal følge kvista løyper og gå via Krækkja. En siste liten ting, togene er utsolgt, men det går et 1610, fremme da litt over 2000, dumt å begynne og gå litt da? Håper dette ikke ble for mye. Takk
  4. Hei, er ny på dette forumet her, men virket jo riktig så bra. Jeg og en kompis tenkte oss på tur i påsken. Vi er begge glad i friluftsliv og tenker en middels krevende tur. Jeg må inrømme at jeg aldri har godt uten en pappa i fjellet og trenger derfor litt råd om en rute vi kan gå. Eneste jeg har klart å komme frem til selv er muligens og starte fra Finse. Så legge opp en rute derifra. Vi har tenkt å sove i telt, ikke noe hytte soving på oss nei. Lengde på turen er vel 3-4 dager. Fint om noen kunne komme med noen flotte ruter eller noen tips ang. slike turer. Takk!
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.