Gå til innhold

Danieln

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  8
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Kanotur i Femundsmarka

  Flott med folk som legger inn turrapport etter å ha spurt etter tips. Gjør det mye mer interessant å åpne slike tråder når man får se hvordan det faktisk gikk. Gode tips til senere turer for andre også! Kjempegreier!
 2. Teleskopstang? shimano exage minitele 270?

  Fort gjort å skifte - Shimano leverer deler til din leverandør så fort som posten greier å levere. Enkelt å skifte deler selv også. Tar lengre tid å sende det inn for rep, så klart. Men det er mulig.
 3. Hva fikk du til jul?

  Fikk en Kinetics 30 cm lang pilk med en liten ambassadør snelle og 50 meter med 0.25 sene, og boka til Kristoffer Clausen. Også fikk jeg et vevd sitteunderlag. I tillegg til en del annet, som kjøkkenutstyr og sånn. Egentlig masse jeg trenger. Men det beste har allikevel vært maten, og KOSEN etter familiebesøk og middagen. En god kald en og lenestol.
 4. Glupsk trønderaure

  Det hender det ja, og det er ikke dumt å ha noen sånne i boksen Fisken smaker ikke noe dårligere av den grunn. Om det ødelegger matlysta, det kan jeg nok skjønne Her er forresten bindebeskrivelse til Brun sin versjon: http://www.thetroutbum.com/no/fluebinding/fluer/19-musa
 5. Daniel og Leif - Finnmark 2010

  Da er bloggen oppdatert med turens første fisk, som veide 1,2! Ny pers på fluestang, og min første kilosfisk på flue bilder på mobilbloggen.
 6. Da har årets finnmarkstur vart i nesten ett døgn. Dvs, vi er på vei oppover. For anledningen har jeg starta en liten blogg, mest for at de i familien som vil kan følge med, men ogaå for andre interesserte. Ingen store greier, bare mobilblogg med bilder. Foreløpig bare veirelatert, men kommer turinnslag når vi kommer opp iløpet av dagen eller kvelden. Utfyllende tur-rapport kommer etter turen. Dette er ingen ekstremtur. Vi kjører bobil, og bruker den som base for dagsturer og teltturer rundt i Finnmark. Vi skal fiske, fiske og fiske, samt at jeg har tenkt meg på noen høyder, topper på en par dagerstur aleine midt i turen ca. Hvis noen er interessert, er det bare å klikke seg inn på: http://www.mobilblogg.nu/Danielnilsen Mvh Daniel
 7. Selvplukk på turutstyr?

  Litt sånn bittersøt sak egentlig.' Forjævlig at så mange faktisk er så bortskjemte at de lar sånne ting bare stå, og argumenterer med at det er stress å ta det med hjem? Det er en skam, og jeg hadde fått skamjuling hadde pappa funnet ut at jeg la igjen noe som helst brukende fordi jeg ikke orket å ta det med.. Det hadde nok mange andre her inne og. Forjævlig at det ligger igjen så mye søppel.. (Men det gjør det etter alle festivaler, så Hove er ikke noe unntak her..) Bra for Røde Kors, som gjør sinnsykt mye bra for de som ikke har det så lett på den ene eller den andre måten, f.eks å arrangere slike leirer. Konge at de får seg så mye gratis utstyr.. Hadde folk bare levert teltene sine ved utgangen hadde det jo sett bedre ut, og det hadde ikke kosta så veldig mye for festivaldeltakerne.. De hadde vel dessuten fått seg en bedre karma i tillegg? ;P Dette bør jo røde kors fortsette med.. De har kanskje gjort det en stund allerede?
 8. Ikke dra på messen om du er ute etter villmarksdelen som de så fint reklamerer med.. Det er kun for hyttefolk hele greia, og både jeg og mange andre som var der lurte fælt på hvor villmarken skulle komme inn i bildet. Ikke så mye som en eneste turbukse, fiskestang eller svartkjele til salgs på hele messa.. Sikkert fint hvis man er ute etter hytte eller hyttetilbehør da.
×