Gå til innhold
  • Bli medlem

Arnibaba

Passivt medlem
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Hei igjen! Tusen takk for mange gode tips! Å ha en basecamp og gå dagsturer ifra høres fornuftig ut, og må helt klart opp til vurdering. Registrerer at min foreslåtte rute virker å ha fått aksept hos folk flest, og det er topp! Begynner å glede meg nå som planene virkelig er i ferd med å ta form
  2. Forslag mottatt, og vil bli gjennomført i løpet av april/mai, når det er litt mindre snø i marka. Hva tenker du/dere om ruteforslaget? Er det litt langt, eller ser det greit ut? Tenker å gå dagsetapper på 4-7 timer.
  3. Hei! Er ny på forumet og blodfersk som fjellvandrer, foreløpig begrenset til turer på et par timer (og uten klatring) i Sunnmørsalpene sommerstid. Til sommeren har lillebror (23) og jeg (25) lyst til å bruke en uke på rusle i Jotunheimen og få med oss noen av de mest kjente landemerkene - Galdhøpiggen og Besseggen - og eventuelt andre spennende ting i området. Tanken er å gjøre det utenom organiserte turer, med telt, fiskestang og tørrfor i sekken. Formmessig er vi nok begge i mosjonistklassen, aktive innen fotball og styrketrening (2-3 treninger á 2 timer i uken), men ingen av oss har noen erfaring fra "langturer" (over 2 timer) i skog/mark/fjell. Ingen av oss har noe særlig kart/kompasserfaring, men vi satser på å lære oss dette før vi drar ut. Har sett litt på kartet, og foreløpig vurdert dette turoppsettet: Oslo (buss) - Lom - Spiterstulen - Galdhøpiggen - Spiterstulen - Glittertind - Glitterheim - Nautgardstinden - Memurubu - Besseggen - Gjendesheim - Valdresflya - (buss) Oslo Alle tips til trening, planlegging, gjennomføring og eventuelt andre rutealternativer mottas med takk!
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.