Gå til innhold
 • Bli medlem

Fjellfinnen

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  20
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Fjellfinnen

 • Bursdag 22. aug. 1975

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Fjelltura sommer som vinter, fiske, grotting, klatring, topptured, padling(kano), sykling og foto
 • Sted
  Salangen

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Heia. Eg har en kipara pike 220 og en kipara pike pro selfbailer i 250. liker begge. passer meg som er 181cm. Har og padlet med char 220 og 250, der 220 er litt kort syns eg. Liker å strekke på beina, spes om den er lastet med sekk foran. Å skal du fiske e det bedre med god plass foran for fisken i ei bøtte eller nå på 250. I en 250 kan du få følelsen av å skli ned om føttene ikkje når heil ned. Det fikk iallfall eg. Så da satte eg sekken eller bøtta nederst så e følte eg hadde støtte. Kor du bor? Du kunna fått prøvd 220 og 250 her. Eg bor da på vestlandet, ålesund.
 2. Sliter med samme problem på mine alfa quest skisko. Men e kjøper gnagsårsokk på sporten med silikon inni. Funker men kan flytte seg når man blir skikkelig svett, å da e det bare å stoppe å fikse det. men å bygge opp hælen skal e jaggu prøve.Har 70 mil ca i skoene mine men gnager enda.
 3. Heia. E det nån som har forslag til alt fra 1-3 dagers turer i sveits? Vi vurderer å kjøre dit i sommer med bil og taktelt. Vi e en familie på 5 kor yngstemann e 9 år men spræk og vant til fjellturer. Vi vil gå turer og besøke kule plasser med god utsikt. E det nån must do turer eller plasser å besøke? Takker for svar.
 4. e va inne på samma tanken men endte opp med dette oppsettet. Landcruiser 120,07 modell. taktelt og 270 awning med vegger fra Profftelt.no 16000kr for telt og markise. billigere markise finnes også fra profftelt, denne er 250cm
 5. Snakk med Halvor Westerheim i oslo. packrafting.com Eg lånte der for å teste dem ut. En fantastisk entusiastisk og grei kar.
 6. Heia. fikk du nå svar på hvor gammene er? det skal være to gammer rundt Borggastat. skal opp hit igjen om en uke å planlegger da å lokalisere disse til senere.
 7. Fjellfinnen

  Gangnesaksla

  Heia. E det noen her som har klatret gangnesaksla i sør skjomen før? Finnes veeeldig lite info om ruta. Skulle gjerne hatt mer beskrivelse av ruta, evnt bilder og tidsforbruk sånn ca. Jan v
 8. Fjellfinnen

  hunter_siida

 9. Heia. Ble det bestigning av ruta? Sitter med samme planen nå
 10. Heisann. Førr alle dåkker i MFK som ikkje turte å gå frampå kanten der basehopperen hoppa fra,kan se bilder her.. Det va et spektakulært syn som dåkker jaggu skulla ha fått sett.. Ligg å bilder på www.qimmeq.com under Bispen 1462
 11. Turisthytte e knall,telt e topp,åpen himmel e himmelsk. Har heldigvis ei dame som elske det livet.Matcho å være ute under åpen himmel,aleine eller ilag? nei det syns eg ikkje,alle har sin smak å enkelte som meg sjøl e så heldig å finne en lik make. Ha en nydelig sommer me sinnsykt mange fine tura i telt,under åpen himmel og i koselige turisthytte me mange hyggelige fjellfolk..
 12. Ikkje prøvd den sjøl desverre men gjør som meg å å kjøp en kopperkjele på 5 l,da har du stor nok te fire pluss.Har hunda som bærer kløv å dreg slede så vekt for meg e uvesentlig.
 13. Fjellfinnen

  fjellsko

  Heisann. E det nån som har nå erfaring me flellsko fra tyskland som heite Hanwag? Gore-tex sko.Kjøpte meg et par sånne,å hittil e eg storfornøyd.Stiv såle som egne seg godt te topptura samt vandring. Hadde vært artig å hørt om nån har nå anna erfaringe me dissa skoan.
 14. Hei carl s. Tusen takk for et rikt og detaljert svar. Skal nok bruke telt iom at vi like å ferdes uavhengig av hyttenettet og grunnet hunda me på turen. Kartet e under studie for turen men klare ikkje heilt å bestemme oss. Rute beskrivelsene du ga her skal sjekkes nøye og vurderes sterkt. Bli nok en del toppa på turen men korsen e usikkert enda. Ikkje snøhetta iallefall.(hørte det står et dieselaggregat der å dura) Tusen takk for svaret. Ha ei flott tid imøte.
 15. kart,kompass og gps. Pluss alle mine dyr.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.