Gå til innhold
  • Bli medlem

th1

Aktiv medlem
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om th1

  1. Jeg har nylig flyttet til Drammen, og er ikke kjent i området. Jeg har fått med meg at det er mange muligheter for langrennsturer i preppa spor i nærheten, men jeg lurer på om noen kan gi tips om områder egna for dagsturer utenfor løyper? Bruker fjellski, og liker godt å ha en topp som mål for turen. Gjerne med noen fine nedforkjøringer på vei tilbake:) Ca. en times kjøring er overkommelig, men ikke noe særlig lenger enn det.
  2. th1

    Woolpower sokker

    Hei Jeg skal kjøpe Woolpower sokker men er usikker på størrelsen. Bruker str 44/45 i sko og lurer derfor på om jeg skal kjøpe str 40-44 eller 45-48? Er det noen her inne som har sokker fra Woolpower og som kan si noe om hvilken str jeg bør velge?
  3. Takk for alle innspill. Da får jeg dra å prøve litt. Fått noen gode råd nå.
  4. Takk for svar Ser på trollveggen bib ja. Mener du at Sirdal har et bedre snitt en Trollveggen big eller missforstår jeg?
  5. Hei Jeg skal kjøpe ny skallbukse nå som skal brukes hele året men vet ikke hvilken jeg skal velge. Trenger IKKE en bukse til alpin og topptur men frilulftsliv i form av ski og gange året rundt. Alt fra + 10 grader til - 20. Jeg har Norrøna Trollveggen Proshell jakke fra før men har ikke rå til buksa i proshell og vurdere derfor dri3 modellen. Er det noen som har erfaring med denne buksa? Blir det for mye klatre bukse? Har også sett på Bergans Sirdal. Noen andre forslag, maks 3000kr.
  6. Hei Har kjøpt meg nye bindinger og støvler. Det er Varg Skavel og Voile 3-pin cable binding. Etter 2 turer ser jeg at vieren ganger en del på siden av støvlene, er dette vanlig? Har aldri hatt 75mm med cabel før. Prøvde å bøye litt på feste på kabelen og det hjalp litt. Eller er det slik at man bare må godta dette og så vil det "gå" seg til etter hvert? Ble litt bekymret for at støvelen ikke vill holde særlig lenge, men har som sagt ikke hatt dette opplegget på skiene mine før. Så hva anbefaller der å gjøre?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.