Gå til innhold
  • Bli medlem

eirikmik

Aktiv medlem
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om eirikmik

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Så å si alle blæresystemer passer vel i denne. Bruker selv Bergans / Source 2L i Axios 50, og er godt fornøyd med det. Ventilen takler trykket det nødvendigvis blir med fullpakket sekk. I tillegg er den lettere å rengjøre enn det gamle camelback-systemet jeg hadde tidligere.
  2. F.eks. http://www.extremtextil.de/ - 860 cuin 95/5, 100 gram til EUR 26,90
  3. Jeg har samme "problemet" med en Kovea-brenner, den blir litt i overkant varm - spesielt når den står på lav effekt slik at gassen brenner veldig nær brennerhodet. Ved høyere effekt antennes gassen et stykke ut fra dysene og brenneren holder seg mye kjøligere. Det er forsåvidt ikke noe galt i at gassen koker, det gjør den når trykket synker i boksen uavhengig av temperaturen på brenneren. At gassen går fra flytende til gassform trekker mye varme fra omgivelsene, dvs effektiv kjøling av brenneren. Dette er også grunnen til at det er problematisk med gass om vinteren - mindre varme å få fra omgivelsene slik at gassen ikke så lett går fra flytende- til gassform. Jeg tror ikke det er noe å bekymre seg over før selve gassboksen kjennes varm å ta på.
  4. Støtter forslaget om Greenland Wax, både Fjällräven og Lundhags har ca 60-40 polyester og bomull i stoffet - så voksen skulle fungere godt.
  5. Jeg har Keb, den har en fin passform med veldig god bevegelighet for klatring og klyving. Øvre deler av buksen kan ikke impregneres med voks, og kan derfor ikke gjøres helt vanntette, men bruker du en lang jakke er det ikke noe problem å gå i lett regn. G1000-materialet er ikke spesielt vannavvisende uten impregnering. Jeg foretrekker å bruke en membranbukse utenpå ved regnvær. Buksa er ikke superlett, blant annet på grunn av mye forsterkninger på knær og legger. Knærne har lommer der du kan legge inn "knebeskyttere" (f.eks. deler av et gammelt liggeunderlag). Den har glidelåser til lufting både ved lår og legger.
  6. Hei, tenker på å gå på Møysalen alene i juli jeg også. Tror ikke det skal være noe problem, kommer selvfølgelig litt an på været og hvordan breen er. Sjekk turbeskrivelse med bilder her: http://www.ryggsekk.net/turer/moysalen-3aug08/moysalen-3aug08.htm , ser ikke ut til at stegjern er nødvendig under gode forhold.
  7. Kjente litt på NeoAir i den lokale sportsbutikken, likte ikke hverken prisen eller potetgullpose-følelsen. Ende selv opp med å bestille en Synmat UL til halve prisen som jeg gleder meg til å prøve!
  8. Hvis Jotunheimen lokker kan buss med Nor-Way Bussekspress til Beitostølen være et alternativ, eventuelt et stykke lenger opp på fjellet med taxi derfra.
  9. Det er sikkert enklere for folk å komme med forslag når de vet sånn ca hvor i landet dere befinner dere, ellers kan det bli en lang taxitur
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.