Gå til innhold
  • Bli medlem

Braatet

Aktiv medlem
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Braatet

  1. Ønsker å kjøpe paris sklibrett, helst med drag. Ta kontakt på [email protected] eller 92889419.
  2. Så lenge det er snø, er det skredfare. Skredfaren er normalt mindre om våren, da snøen er våtere og lagdelingen er tilnærmet borte. Men skulle det gå skred er disse meget farlige da snøen er tung.
  3. Det er mye lettere å ta en snøprofil om man har ha tatt til seg litt teori om ulike snøkrystaller, snøens lagdeling og omvandling og dens stabilitet før man drar på tur, og man blir enda flinkere om man har noen til å vise deg i praksis hvordan man gjør det første gangen. Det er også veldig greit og lese litt om hva som er den tryggeste snøen/ farligste snøen, litt om farevurdering, risikioreduseriing, redning m.m. før man drar ut. Og klart S/M er en kjempebra innvistering. Men den kan fort bli en falsk trygget. Men det som er så fint er at ingen er best, alle kan bli bedre, trening er viktig, alltid!
  4. Ikke det samme som virkeligheten? Men du at man skal ut å oppleve skred for å lære om det? Skal man kunne noe om skred må man ta til seg teori. Det man kan trene praktisk på er kameratredning i form av søk med stang, S/M og utgraving og førstehjelp.
  5. Man kan lære utrolig mye av FriFlyt sin bok til 198,- istenfor å innvistere i en S/M til 4000,-.
  6. Det er greit nok. Men om man vil værre litt tryggere når man ferdes i skredutsatte områder er ikke dette et problem å tilegne seg kunnskap om. Prisen på innvestering er et annet spørsmål.
  7. Kjøpt deg Den lille skredboka av FriFlyt - en veldig bra bok som anbefales. Husk: ASSS - ALLTID SØKESTANG, SPADE og S/M. (Sender/mottaker.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.