Gå til innhold
  • Bli medlem

viddal

Aktiv medlem
  • Innlegg

    98
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av viddal

  1. Flott rapport! Lyst å dele oppskriften på gjeddegryta? Aldri fått gjedde til å smake noe digg uansett hva jeg har prøvd.
  2. @NIH ser på rutetipsene dine igjen, tror du det er mulig å gå opp Store Frøysa med små hundespann og tunge sleder og pulker? Kanskje noe spor å finne der nå i påsken?
  3. Sett orm flere ganger i femundsmarka så det kan godt ha vært det ja.
  4. Flott video fra et flott område. Kjipt med bikkja, fant dere ut hva det kunne være? Marerittet mitt på tur at bikkja kollapser...
  5. Noen som har vært i området Masjok og inn mot Sommervann / Geassajavri og kan fortelle litt om området og terrenget? Hvor langt inn kan man kjøre med bil (4x4), parkeringsmuligheter, etc. Og hvordan er det å krysse elva som renner ut sør i vannet og ruta videre vestover. Alle tips og erfaringer settes pris på.
  6. viddal

    Reinheimen

    Hei, Bildet viser en rute jeg tok for noen år siden. Skulle egentlig dette ut på Lesja men altfor mange fristende fiskevann og en sakte fart igjennom sleip steinur gjorde at jeg avsluttet på Billingen istedenfor. Hvis man ønsker kan man fortsette nordøstover ved Torsbu feks, men tror 4 dager er i minste laget skal du fiske. God tur!
  7. Ta en kikk på http://www.senorge.no og langtidsvarselet så får du en pekepinn.
  8. Og ja, skal prøve å få til en turraport. På høy tid at jeg bidrar også og ikke bare sjekker 3 ganger om dagen etter andre som legger ut Mulig jeg må på kurs hos deg Anders skal det bli noe swong over det men...
  9. Takk igjen for gode tips NIH. Mulig brøytemannskapet hadde nok å stri med oppå fjellet, for det var ikke rare brøytinga rundt Billingen sist jeg kjørte. Vet det brøytes opp til en parkering litt opp veien ved sætra men det er vel nærmere påske. Er kanskje ikke så mange som surrer inni fjellheimen der i Jan/Feb. Takk skal du ha Anders, her må kartene på bordet forstår jeg. Skal ikke se bortifra at det kommer en PM. Må lese opp igjen turraporten din også
  10. Mange takk for utfyllende svar og gode tips NIH, dette er helt klart et område jeg skal utforske mer. Kjører stadig over strynefjellet på vei til hytta på sunnmøre men så langt har det kun blitt en ukestur sommerstid inni Reinheimen. Var over der for 14 dager siden og hadde pulken med, men pga dårlig vær feiget jeg ut og tok heller en tur på Venabygdsfjellet. Fant heller ingen plass å parkere ved Billingen, var kun en liten plass brøyta opp og der stod det en bil. Tessatroll, setter pris på en rapport, tenker meg oppover igjen i slutten av Feb.
  11. Planlegger en 4-5 dagers skitur ut fra Billingen og innover til Torsbu og en rundtur tilbake. Noen som har gjort tilsvarende og har tips til en fin rute? Noe man bør styre unna? Vil det være spor/kvister å følge så tidlig på året? Ser løypa går oppover igjennom Torddalen som ser skredutsatt ut, spesielt med all snøen som kommer om dagen, noen erfaringer? Tenkte også ta med pilkestikka så hvis noen vil dele noen fine vann er det bare å komme med det
  12. Bra anmeldelse, jeg anbefaler også Allak på det sterkeste. Synes nok det blir litt lite for to personer på vintertur men ellers er det topp. Fikk testet det skikkelig i fjor hvor vi lå 3 dager i vinterstorm på Dovre med målinger på 26-28 m/s. Trodde seriøst at teltete skulle revne i fillebiter så jeg satt med klærne på for evaukering, men Allak bestod med glans.
  13. Takk for innspill, ser ikke helt lovende ut med tanke på skiføre nei. Men det skal snu igjen til det kaldere til helga så det blir hvertfall frem med Omnifuel'n og go'lyden igjen
  14. Takker for tips! Tyin er jo midt i smørøyet så kanskje jeg skal prøve det. Mest sannsynlig kommer jeg fra Oslo men inn fra Vågå er også intr. Noen som vet hvor langt FV51 går innover fra Beitostølen?
  15. Hei, Vurderer årets første skitur til helga og det ser ut til at det er mulig å få til på Valdresflye. Har folket noen gode tips til utfartsted og parkering for et par dager med ski, telt og pulk? Nå er vel veien over fjellet fortsatt åpen men hvor langt inn kommer man når veien (FV51) stenges for vintern og hvor parkerer dere da? Setter stor pris på alle tips og forslag.
  16. Planlegger å gjennomføre denne ruta i aug: http://www.lommekjent.no/ruter/1778866/ Er det noen som har vært i området og vil dele noen tips? Spesielt interessert i tips fra Sihcca og opp til vei 92, da jeg kjenner lite til dette området. Steder å besøke, ting å være obs på, fiske, terreng osvosv, alt av interesse
  17. Gikk der for en uke siden og da begynte det å bli litt snaut med snø de første 100-150 høydemeterne. Men når du kommer opp på vidda var det godt med snø, så vil anta at det er gode muligheter et par uker til.
  18. Takk for tips Tiur3. Tenkte mest på å bli kjørt ut og dumpet av langs offentlig vei et sted. Det er ikke alltid like enkelt med buss pga bikkjer, utstyr og timing. Bruker tusenvis av kr hver gang vi er der oppe på taxi og leiebil så tenkte det heller var noen her inne som ville tjene seg en slant.
  19. Hei, Noen finnmarkinger der ute som kunne tenkt seg å hjelpe 3 søringer ut i bushen i august? Planlegger å reise til Lakselv eller Alta den 9 aug og skulle fått bikkjer og bagasje ut i felt. Ikke lagt ruta enda, kommer an på hvordan vi får løst logistikken. Men et par timers kjøretur blir det vel uansett. Vi betaler selvsagt! Mvh Christian
  20. Noen som har tips til et fint utgangspunkt og en runde for en 3 dagers vintertur i Forhollhogna nå i Mars? Kommer sørfra og er på utkikk etter en vinterbrøytet vei innover med parkeringsmuligheter. Kan man komme seg innover Vangrøftdalen feks?
  21. Takk knutis, det burde jeg sett fra omslaget på boka. Skal få bestilt meg den asap.
  22. Takk for gode tips, skal sjekke ut. Ingen som har erfaring med å ha med hund over?
  23. Reiser til Yellowknife i august neste år for en 3ukers padletur på snowdrift river. Planen er å fly Oslo-Yellowknife før vi tar bushfly ut. Retur blir enten fra Lutselk'e eller bli hentet ut med bushfly. Noen som har vært i området og har noen anbefalinger rundt logistikken? Tenker da på flyrute Oslo-Yellowknife, bushfly selskap, lokal handling av mat og utstyr osv. Også interessert i å høre om noen har flydd over dit med større hund, så vidt jeg kan se har Air Canada maks grense på 25kg som er litt snaut for han Malamute bamsen jeg har. Alle tips fra området er av interesse!
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.